Foto: Lasse Lagoni/ TV 2
Foto: Lasse Lagoni/ TV 2

‘X Factor’ er tilbage på skærmen: Se bookmakernes storfavorit

Har du en 'X Factor' favorit? Læs her, hvem bookmakerne tror mest på.

Nu kan timerne efterhånden tælles - på fredag kl. 20.00 går deltagerne igen på scenen i årets 'X Factor'. Fem deltagere og tre liveshows er tilbage, før det bliver afgjort, hvem der kan kalde sig vinder af 'X Factor 2020'.

Hos Danske Spil er det de tre solister under 23 Alma Agger, Mathilde Caffey og Emil Wismann, der tilhører Thomas Blachmans hold, som giver det bedste odds. Dog er Alma Agger suveræn storfavorit hos Danske Spil.

LÆS OGSÅ: CHOK: Magnus og Aksel vinker farvel til 'X Factor'

- Alma har hele vejen igennem været vores favorit, og det er hun fortsat. Hun leverer den ene toppræstation efter den anden og kan meget vel vinde, hvis hun fortsætter de gode takter og sammen med Blachman udvælger de rigtige musiknumre. Men det bliver spændende at se, hvordan hun og de andre deltagere har brugt den ufrivillige pause, og det kan jo være, at nogle af de andre har trænet flittigt, siger oddsansvarlig i Danske Spil Peter Emmike i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Den skarpeste konkurrent til titlen er Mathilde Caffey, der har en sangstemme, som skiller sig ud. Og det kan bestemt heller ikke afvises, at Emil, der er blevet en publikumsyndling, løber med sejren, selvom han vokalmæssigt står svagest. Han har en smittende energi, som man kun kan blive glad i låget over, og derfor er han en outsider. Men det vil være en stor overraskelse, hvis han kommer helt til tops.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer indkaldt af statsministeren

Danske Spil giver pengene 1,65 gange igen, hvis Alma Agger kan lade sig kåre som 'X Factor'-vinder. Odds på Mathilde Caffey som vinder er sat til 4,50. Bliver det derimod energibomben Emil Wismann, der kan kalde sig vinder af 'X Factor 2020', giver det pengene 8,00 gange igen. Smokey Eyes og Ilona er sat til henholdsvis odds 8,00 og 10,00.

Finalen afvikles i år den 22. og 23. maj. Det er første gang i dansk 'X Factor'-historie, at finalen strækker sig over to dage.

LÆS OGSÅ: Dating-fyrene fra 'Kærlighed hvor kragerne vender': Sådan er det gået