'X Factor'-dommer søger nyt talent

Hvis man drømmer om at rejse verden rundt med Martin Jensen, så er der godt nyt.

Kalder alle 'X Factor'-fans og i særdeleshed dem, der er vilde med Martin Jensen. Den feterede DJ har nemlig indledt jagten på en ny medarbejder, og det er en helt særlig en af slagsen.

LÆS OGSÅ: Tina Maria afslører: Vi er ikke længee sammen

- Team Martin Jensen søger en tour manager/personlig assistent til Martin. Shows i hele verden er booket, og Martin er ved at være klar til at tage på tour. Men dertil mangler vi en, der kan tage med. Erfaring er fedt, men det er ikke et must. For os handler det om, at du klikker med Martin. For I kommer til at bruge meget tid sammen, skriver Martin på LinkedIn.

LÆS OGSÅ: Er Karl og Christel blevet kærester?

Og man må sige, at den tidligere 'X factor'-dommers to tidligere assistenter er nogle, han har klikket med. Han var nemlig tidligere forlovet med sin personlige assistent Natasha Samsara, og efterfølgende blev han kærester med Cassandra Greve, som også fik job som hans personlige assistent.

Arbejde om natten og i weekender

Det er dog på LinkedIn og ikke Tinder, han søger sin kommende personlige assistent. Men der er ingen tvivl om, at jobbet kommer til at have påvirkning på den udvalgtes privatliv.

LÆS OGSÅ: Op til retssag: Robert Hansen er forsvundet

-  Der er en del rejsedage, så man skal være klar på ikke at have mange dage/weekender hjemme. Her i vil forkomme meget arbejde i nattetimerne. Flere detaljer om jobbet tager vi, hvis det er noget, du tænker, du har lyst og mod på.

LÆS OGSÅ: Thomas Castberg ændrede kurs efter dødeligt knivstikkeri

Martin Jensen kræver desuden, at hans kommende personlige assistent holder til i København maksimalt 20 minutter fra indre by og har kørekort, til gengæld er han fleksibel, når det kommer til løn. Se mere om jobbet HER.