’X Factor’-dommer: Jeg får ofte dødstrusler

Martin Jensen modtager stadig ofte dødstrusler, til trods for at der i sidste års udgave af 'X Factor' var stor fokus på problemet.

Jobbet som dommer i ’X Factor’ er ikke kun en dans på roser. Der findes nemlig også en grim bagside.

Artiklen fortsætter under videoen...

For Martin Jensen er det hverdag at modtage dødstrusler som "dø", "slå dig selv ihjel" og "jeg kommer og hakker dig i småstykker". Det fortalte han til HER&NU, da vi fangede ham efter aftenens 'X-Factor'-liveshow.

- Når vi går ind i liveshows er folk grove. Jeg ved ikke, hvad der er galt med folk. Det er en meget mærkelig mentalitet at have. Det er et tv-program. Jeg forstår det ikke, fortæller Martin, der er dommer i ’X Factor’ for andet år i streg.

LÆS OGSÅ: Efter tredje liveshow: Færdige i 'X Factor'

Men Martin tager ikke beskederne så tungt.

- Det påvirker mig ikke, for jeg har været i branchen i lang tid. Men hvis de nye artister får det, det kan de ikke holde til. De kan ikke håndtere, om der faktisk vil komme nogen efter dem. Men nu har jeg været så heldig indtil videre, at der ikke er kommet nogen efter mig endnu, siden jeg stadig står her, griner Martin og kigger ned ad sig selv.

Så vidt han ved, har ingen af hans deltagere modtaget dødstrusler i årets ’X Factor’, og sådan må det gerne forblive.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde om samarbejdet med dommerne: Det er svært

- Folk skal holde op med det. Det hører ingen steder hjemme. Folk sidder derhjemme og tænker "det kan jeg godt skrive til ham, det lyder ikke så hårdt", men det er en mærkelig mentalitet, fortæller dommeren.

Indtil nu har Martin blokeret truslerne, men han lover, at det fremover bliver politianmeldt.

Truslerne sker altså stadig, efter der i sidste års udgave af 'X-Factor' var sat stor fokus på problemet med dødstrusler. Det blev dengang italesat både i selve programmet og i medierne. Dengang modtog især daværende dommer Oh Land og flere af deltagerne en række grove og hadefulde beskeder, der truede dem på livet.

LÆS OGSÅ: Fra ‘X Factor’ til verdensberømt: I aften optræder hun live