WOW: Vildt reality-opgør

Der er dømt vaskeægte reality-fight i 'Stjerne Boksning'.

For en måneds tid siden blev Geggo og Cengiz' stort anlagte 'Stjerne Boksning' ramt af et afbud fra 23-årige Jonas Korsgaard, som vi kender fra ‘Love Island’ og første sæson af  ‘Stjerne Boksning’, hvor han vandt suverænt over ‘Ex on the Beach’-deltageren Kasper Klausen. Her kom det nemlig frem, at Jonas skulle gennemgå en vigtig næseoperation, som desværre forhindrede ham i at deltage.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Fetterlein afslører vild fejl i tatovering

Indtil nu har der dog været stor hemmelighed omkring, hvem der skal afløse ham i ringen og kæmpe mod Mark Bøgelund. Men nu har Geggo og Cengiz afsløret, at det bliver reality-hunken Robin Christensen, som man kender fra 'Ex on the Beach' og som kæreste til 'Årgang 0'-baben Mathilde Beuschau.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indrømmer: Jeg gør det for pengene

- Direkte skyllet op fra bølgerne, får I her en kamp imellem to sultne herrer, begge kendt fra bl.a. 'Ex on the Beach', begge top-dedikerede og begge fra Amager, skriver de på 'Stjerne Boksnings' Instagram.

På sin Instagram skriver Robin, at han er klar, mens Mark skriver, at det bliver en episk kamp, og at han ikke har i sinde at vise Robin nogen form for nåde.

'Stjerne Boksning' løber af stablen 4. september, og alt tyder altså på, at der er nok at glæde sig til.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Fetterlein afslører vild fejl i tatovering

Hvem tror I, der vinder?

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indrømmer: Jeg gør det for pengene

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Stjerne Boksning (@stjerneboksning)