WOW! 'Vild med dans'-vært og kæresten køber villa til 31,5 millioner

Christiane Schaumburg-Müller og Daniel Åxmans nye hjem lyder til at være lidt af en drømmebolig.

Man skulle næsten tro, at der var er et hold tvillinger på vej, for Christiane Schaumburg-Müller og kæresten Daniel Åxman har netop skrevet under på en købsaftale for en villa, som rummer hele 10 værelser. Værelserne er fordelt på 528 kvadratmeter, og derudover er der et tilhørende grundareal på næsten 1.600 kvadratmeter. Det kan man læse om i en artikel på Boliga.dk. 

LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!

Villaen er placeret i Gentofte og blev solgt til kendisparret for 31,5 millioner kroner, hvilket gør handlen til en af de hidtil dyreste, der er indgået i år.

LÆS OGSÅ: Janni overrasket i Frankrig: Barnebarn født før termin

38-årige Christiane mødte Daniel tilbage i efteråret, og han er hendes første store kærlighed efter skilsmissen fra rapperen Liam O’Connor. Ham blev hun skilt fra i 2015, men i 2016 fandt de sammen igen og fik Constantin samme år. Sidste år gik de så endeligt fra hinanden.

Daniel Åxman er også forholdsvis nyskilt, og han har kortvarigt dannet par med DJ’en Nicoline Toft.

Med købet at villaen i Gentofte står det klart, at Christiane og Daniels kærlighed er opstået for at blive, og ifølge tinglysningen overtager parret deres nye adresse til august.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

Daniels kæmpe-villa til salg

Den smukke 'Vild med dans'-værtinde er det seneste år blevet vant til at jonglere rundt med millioner på boligmarkedet, og sidste efterår købt hun, ifølge Boliga.dks oplysninger, sin eksmand, L.O.C., ud af parrets hjem i Hellerup.

Daniel Åxmans tidligere hjem, som også er en villa i Hellerup, blev i april i år sat til salg 32,5 millioner kroner. Billeder af den 300 kvadratmeter store villa kan ses her. 

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne i vild forvandling: Jeg var enormt ked af det