WOW! Ung mor skrider fra manden efter hunde-mord

Den unge mor har forladt sin mand, efter han angiveligt har skudt hendes hund.

For Jenelle Evans og David Eason har ægteskabet været én lang rutsjebanetur, der for alvor er gået op og ned. På det seneste er det dog primært gået én vej - i den forkerte retning. Og nu har ægteskabet nået et nyt lavpunkt.

'Teen Mom'-deltageren står på sin Facebook-profil som værende separeret, og det er der ifølge Radar Online og The Ashley en rigtig god grund til. Angiveligt har David nemlig dræbt hendes hund.

LÆS OGSÅ: Trusler fra manden: Derfor filmer ung mor ikke længere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde en sød hund, der lider af narkolepsi og falder i søvn, når den bliver for glad.

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret

Radar Online var først med historien, da mediet kunne fortælle, at politiet var blevet kaldt ud på ægteparrets grund. Det vides ikke, hvem der ringede, men det var med sikkerhed ikke Jenelle, da anmelderen blev beskrevet som en mand i panik.

Det er gået op og ned i parrets tid sammen, men i de seneste 12 måneder er det kun gået én vej, og den ene skandale har afløst den anden. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)
Det er gået op og ned i parrets tid sammen, men i de seneste 12 måneder er det kun gået én vej, og den ene skandale har afløst den anden. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

- Vi modtog et opkald i dag, hvor vi fik besked om, at kvindens mand havde dræbt hendes hund. Politiet er derude og efterforsker det nu, og der bliver afgivet rapport senere, fortæller en talsmand fra politiet i Columbus County til Radar Online.

En kilde fortæller til The Ashley, at det er Jenelles hund Nugget, der er blevet dræbt, efter David angiveligt skød hunden mandag aften. Hunden skulle have bidt ud efter parrets datter, Ensley, hvilket altså angiveligt fik David til at give den en kugle i panden.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

"Jeg græder hver dag"

'Teen Mom'-stjernen har netop bekræftet på Instagram, at hunden er død.

- Nugget. Jeg græder hver dag. Jeg elsker dig så meget, og jeg undskylder så mange gange. Jeg er tom for ord. Du var min lille hjælper, og du vidste, når jeg havde det dårligt, og så puttede du med mig. Du havde stadig en masse at lære. Hver dag vågner jeg, og du er her ikke. Når jeg kommer hjem, er du her ikke. Når jeg går i seng, er du her ikke. Du er væk for evigt, og du kommer ikke tilbage, skriver hun.

I skrivende stund er David ikke blevet anholdt i sagen. Han har heller ikke offentligt kommenteret sagen.

For nylig kom det frem, at Jenelle Evans ikke kan filme til 'Teen Mom 2' i øjeblikket, fordi David ødelægger alle optagelser, efter han selv blev fyret fra MTV. Spørgsmålet er, om bruddet er permanent denne gang. Det er nemlig langt fra første gang, at de to er gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Ung mor har truffet stor beslutning: Derfor er min søn ikke vaccineret

I klippet herunder kan du se historien om dramaet, da en ‘Teen Mom’-stjerne skabte fake news om sin egen graviditet:

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Ung mor springer ud som sexterapeut