Gina Jaqueline. (Foto: Janus Nielsen)
Gina Jaqueline. (Foto: Janus Nielsen)

WOW: Sugardateren bliver filmstjerne

Først var hun på DR3, så udgav hun en bog og indtog TV3, og nu kommer der en film om Gina Jaqueline.

Der er sket meget med Gina Jaqueline, siden hun tonede frem på DR3 og gav seerne et indblik i livet som sugardater, og nu tager hun næste skridt - et skridt som får hende op på det store lærred. Instruktøren Sofie Lange har nemlig lavet et portræt af den tidligere sugardater, som kan ses i udvalgte biografer fra onsdag d. 24. oktober.

LÆS OGSÅ: Trækker Rolf Sørensen sig fra 'Vild med dans'?

Filmen kigger på Gina som menneske. En historie, der er større og mere universel end en datingform. For hvem er pigen med det vilde liv, der en dag bliver forelsket i sin sugardaddy og ændrer sit liv for kærligheden? Og hvad gør kærligheden og det traditionelle parforhold ved en person, der stædigt, indtil den dag hun bliver forelsket, har holdt fast i at gøre lige, hvad der passede hende og ikke, hvad andre forventede af hende?

Det er nogle af de spørgsmål instruktøren Sofie Lange satte sig for at finde ud af med biograffilmen Gina Jaqueline – midt i en drøm. Filmen følger Gina i to år, før under og efter serien, og sætter tanker i gang i forhold til den måde vi alle sammen oplever kærligheden på.

LÆS OGSÅ: Eks'en hjælper Caroline Fleming med 10 millioner

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

- Da jeg mødte Gina første gang, tænkte jeg, at hun var noget helt særligt. Ikke fordi hun sugardatede, men fordi der er noget over hende. Noget, jeg ikke helt kunne sætte ord på til at begynde med. Efter at have kendt og filmet med hende i to år, er jeg kommet nærmere, hvorfor jeg er så draget af hende. Gina indeholder en dobbelthed, der gør hende enormt menneskelig, fortæller instruktøren Sofie Lange og fortsætter:

- Hun er noget af det mest ærlige og direkte, jeg nogensinde har mødt og samtidig har hun behov for at gå undgå livets barske realiteter engang i mellem. Hun er stærk og skrøbelig. Hun er ekstrem i alt, hvad hun gør, og på trods af vores forskelligheder, spejler jeg mig nemt i hende. Måske er det fordi hendes problemers ekstremitet gør, at de er nemmere at få øje på og forholde sig til.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt

Gina er vokset op på Vesterbro i København i en farverig og på mange måder utraditionel familie. Ginas mormor, Laila, er Ginas allernærmeste. Hun har lært Gina at gå mod strømmen og hylde det alternative liv. Laila har også lært Gina, at man skal skabe sin egen lykke. Og at det ikke er nødvendigt at have en mand for at kunne være lykkelig.

Gina har aldrig skullet forsvare, at hun lever, som hun gør overfor sin familie. I Ginas familie har kvinderne i flere generationer været selvstændige, og de har aldrig været bange for at stikke ud.

Filmen 'Gina Jaqueline - midt i en drøm' vil blive vist på DR3 senere på året.

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program