WOW: Sofie Linde springer ud som undertøjsmodel

Den populære tv-vært smider tøjet i ny kampagne.

Bedst som de fleste tænkte, at den travle 'X Factor'-vært og sommerhusejer Sofie Linde ikke kunne have flere jern i ilden, lancerede undertøjsfirmaet Femilet sin kommende kampagne med den 32-årige tv-vært i hovedrollen.

- Sofies naturlige, ligefremme og ærlige person er et perfekt match for os som brand. Vi deler de samme værdier og vi står 100% inde for de holdninger, Sofie rummer som person, skriver Femilet til et billede på Instagram.

LÆS OGSÅ: WHAT: Teiturs advokat til vild reality-fest

På billedet er den skønne tv-vært iført et gult sæt undertøj og en hvid kimono. Og imens fotografen knipser løs, slanger hun sig på en sofa, som er placeret blandt blå og hvide anemoner og violer i udkanten af en skov.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af FEMILET (@femilet)

Den populære tv-vært har også tidligere vist sine flotte formere frem - blandt andet til sidste års 'X Factor'-finale hvor hun optrådte i en stram, pink heldragt og udtalte 'Deller er sjove', og til 'Zulu Comedy Galla' hvor hun hev op i kjolen og afslørede sin graviditet. Netop den form for humør og selvkærlighed har gjort, at Femilet har indgået samarbejdet.

- Vi har haft et ønske om at skabe et nyt udtryk og at vise, hvad vi som brand også kan på farver, pasform og ikke mindst komfort. Vi ønsker at bidrage til et inkluderende og inspirerende univers af kvinder, der har et naturligt og relatérbart forhold til deres kroppe. Sofie er derfor den helt rigtige ambassadør for os, lyder det fra Femilet.

LÆS OGSÅ: I tåre på tv: Deltog i sin egen begravelse

TV-værten er også selv begejstret for kampagnen.

- Det har været en kæmpe øjenåbner for mig at blive iklædt undertøj, som er så smukt og samtidig komfortabelt. Det er gået op for mig, at det faktisk er som at give sig selv en indre krammer, lyder det.

LÆS OGSÅ: Familien åbner op om Sidney Lee: Vi elsker ham

Sofie Linde er i øjeblikket aktuel i TV 2-programmet 'Linde på Langeland', hvor hun og familien renoverer et gammelt faldefærdigt hus.

LÆS OGSÅ: Stephanie og Maria afslører: Det får vi for at være på tv