WOW! Sinan overrasker alle

Det bliver pludselig en rørende aften på 'Paradise Hotel'.

I år bliver der ikke kåret en Miss eller Mr. Paradise på 'Paradise Hotel', hvor det mere handler om at være en stor personlighed. Dét skal hyldes, og for at kåres årets 'Paradise-personlighed' skal alle paradisoer parvis skal lave en performance og derefter holde en tale.

LÆS OGSÅ: Paradiso taler ud om chokerende brud

Her bliver det pludselig mere seriøst, da Sinan tager bladet fra munden. Han har ellers været hæmmet af sin nervøsitet det meste af aftenen, men da han holder en tale under temaet seksualitet, er det ikke svært for ham at få sit budskab ud.

- Hvorfor er det overhovedet, vi skal få labels på, hvem vi er som person? Hvorfor skal vores personligheder defineres af vores seksualitet? Heteroseksuelle, homoseksuelle, biseksuelle, panseksuelle, you name it. Der er jo selvfølgelig rigtig, rigtig mange, der er bange for at komme ud af skabet. Der er mange, der er bange for at sige hvem der er, fordi de er bange for, at samfundet ikke vil acceptere dem, som de personer, de er, siger Sinan.

LÆS OGSÅ: Bendtner om forlist forhold: Savner det ikke

Artiklen fortsætter under billedet... 

Sinan og Nicklas performede ud fra temaet 'seksualitet'. (Foto: Janus Nielsen.)
Sinan og Nicklas performede ud fra temaet 'seksualitet'. (Foto: Janus Nielsen.)

Paradisoen begynder derefter at åbne op om sit eget liv og den modstand, han har mødt, og det er tydeligt, at at gør indtryk på de alle andre 'Paradise'-deltagere.

LÆS OGSÅ: Umut havde et mål med turen 'Over Atlanten': Det lykkedes ikke

- Nok er jeg en lidt fimset dreng, der kan snakke lidt sjovt nogle gange, og anderledes end andre mennesker, nok kan jeg gå i lidt anderledes tøj end andre typiske drenge. Men jeg har valgt at stå ved den person, jeg er, og det er jeg virkelig, virkelig stolt af.

Se Sinans tale i klippet. Se hele afsnittet på Viaplay eller Viafree.