WOW! Se realitybabes vægttab

'Paradise'-stjernen har tabt sig og føler sig stærkere end nogensinde.

Julie Bischoff er kendt for sin afslappede tilgang til sin krop og til livet generelt. Vægten er gået op og ned i perioder, men det har aldrig påvirket den selvsikre realitystjerne, som hviler i sig selv uanset størrelse.

Men nu har 'Paradise'-stjernen altså ikke haft noget valg. Hun skal møde fitnessbaben fra 'Love Island', Ida Søjborg, i bokseringen, når 'Stjerne Boksning' løber af stablen i det nye år, og det har været sprængbrættet for at omlægge livsstilen.

LÆS OGSÅ: Nicklaes og Line Maria tager stort skridt

Julie har nemlig tabt knap seks kilo, siden hun begyndte at boksetræne flere gange om ugen. Men træningen i sig selv har ikke været nok.

- Det har selvfølgelig ikke kun været boksetræning, men absolut også omlægning af kosten. Nu handler det bare om at holde fast i det, indtil stævnet skal afholdes, fortæller Julie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Medina afslører kønnet

Sådan ser Julie ud i dag:

Sådan ser Julie Bischoff ud i dag (Foto: Privat)
Sådan ser Julie Bischoff ud i dag (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Derfor har Sia mistet håret på dele af hovedet

For hendes egen skyld

Udover at den gode form vil give Julie en fordel i bokseringen, så er det mindst lige så meget af hensyn til sin egen selvfølelse, at realitybaben gerne vil holde formen.

- Det er selvfølgelig også for min egen skyld, fordi jeg aldrig har stået skarpere, end jeg gør nu. Jeg er bare mega glad og tilfreds, lyder det fra Julie.

Coronarestriktionerne, der sætter en stopper for 'Stjerne Boksning' dette år, lader til at gælde ind til den 28. februar, men det er endnu uvist, hvornår stævnet afholdes.

LÆS OGSÅ: LISTE: De mest sete danske tv-serier i 2020

Billedet herunder er taget, inden Julie begav sig ud på sin 'Stjerne Boksning'-rejse:

LÆS OGSÅ: Geggo taler ud: Vi holder ikke jul hos min mor

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er afhængig