WOW: Så høj var Lennys promille, da politiet kom

Lenny havde én sommeraften i byen med alkohol i blodet, men det endte ikke, som han havde regnet med.

Lenny Pihl har tidligere udtalt, at han er på antabus, fordi han ikke kan styre det, når han drikker. Han ønsker at få mere styr på livet, og det skal inkludere sund livsstil uden druk.

Men et bartenderjob i Næstved en sommeraften kom i vejen for den plan. Til mandagens forpremiere på det nye reality-program 'True Love', hvor Lenny var med for at støtte sin kammerat Karsten, fortalte Lenny nyt om aftenen, hvor han fik besøg af politiet, mens han sad på førersædet af en bil, der holdt stille.

- Jeg havde ikke kørt bil, og det har politiet også bevidnet. Jeg sad og opladede min telefon i en bil, og så kom de (politiet red.), og det er pisse uheldigt. Jeg var pissefuld, og de havde ikke fået mit navn, så jeg prøvede sgu at løbe fra politiet, og det gik ikke. De anholdt mig i ti minutter, og så stod vi og grinede sammen af det, forklarer Lenny til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter ferie i sydens sol: Christel ramt af sygdom

Lenny skulle puste i et alkometer, inden han forlod politiet, og det resultat har han netop modtaget på e-boks.

- Den sagde 2,46, men jeg er ikke sigtet for noget. Men hvis det er, jeg bliver sigtet for spritkørsel, så hiver jeg dem i retten, for jeg vil gerne have lov til at forklare den her sag. Jeg har ikke brug for en advokat til det, for dem, der sad i bilen, er vidner til, jeg ikke havde bilnøglerne i hånden på noget tidspunkt. Jeg sad kun og opladede min mobil. Så det er bare en rigtig ærgerlig situation for team Lenny.

LÆS OGSÅ: Skrækscenarie blev til virkelighed i 'Nybyggerne'

Slut med vilde byture

Det gik galt for Lenny i august, men det skal ikke ske igen.

- Det er slut med de der byture. Der kommer et tidspunkt, hvor jeg skal anerkende, at den godt kan være gal, når jeg får for mange genstande ind. Det arbejder jeg med at kunne styre. Jeg vil gerne kunne tage ud, drikke to-tre øl og taget hjem igen, fortæller Lenny, der igen er på antabus.

- Jeg holder den sti med ikke at være stiv i rigtig lang tid. Jeg gider det ikke, og jeg er også træt af det dagen efter.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo og Cengiz afslører stor nyhed

Sport frem for sprut

Noget af det, der i dag giver Lenny værdi, er gode mennesker og en ny sportsgren.

- Der har været meget turbulens de sidste år, så lige i øjeblikket passer jeg på mig selv, hygger mig og er i nærheden af gode mennesker, fortæller Lenny og tilføjer:

- Jeg er lige startet til fodbold på et seniorhold, hvor jeg har mødt en masse fede fyre, så det går den rigtige vej. Jeg har meget energi og bliver tit rastløs ad helvede til.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Kira frustreret: Vigtige samtaler er klippet ud

Ifølge Lenny er han blevet taget godt imod på sit nye fodboldhold i Gørlev.

- Det er en ny start på det hele, fortæller Lenny.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører: Er blevet single