WOW! Realitystjerne har tabt 16 kilo

De sidste mange måneder har realitystjernen flere gange tabt en masse kilo, som så er røget på igen. Det har været en hård proces.

Rikke Chili fra 'For lækker til love' og 'Divaer i junglen' var med for at heppe, da kæresten, Martin Exit Celosse-Andersen, skulle en tur i bokseringen til det længe ventede 'Stjerne Boksning'. Eventet er blevet udskudt igen og igen på grund af corona, men lørdag kunne det endelig skydes i gang.

LÆS OGSÅ: Efter trist besked: Tina Lunds forældre opløst i tårer

Derfor har det også været en lang proces som bokser at forberede sig til kampen.

- Det har været rigtig, rigtig hårdt, at det er blevet udskudt så mange gange. Så én ting er at komme i kampform i løbet af fire-fem måneder og så holde den, men fordi det har rykket sig næsten halvandet år, så er man jo noget at komme ned i vægt og i kampform og ud af form igen to-tre gange, forklarer Martin til Realityportalen.

Han har selv tabt sig rigtig mange kilo for at nå ned i den vægtklasse, som han kunne møde sin modstander i.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager gift med Paludan

- Jeg måtte gå fra 104 kilo og ned til 88 kilo. Og så måtte jeg gå lidt op igen. Det var noget med en vægtklasse, og der måtte være et maks antal kilo mellem mig og min modstander, siger han.

Martin fik nemlig en ny modstander midt i det hele, og den nye modstander, Danny Rosenberg, var altså en vægtklasse højere end den forrige, og Martin måtte derfor tage nogle kilo på igen, så han kunne bokse i den klasse, der hedder 92 plus.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe skænderi: Sådan er Gunnvør og Jannis forhold i dag

Martin endte med at vinde kampen, hvilket han også selv havde set komme.

Efter så mange måneder med boksetræning som en fast del af hverdagen overvejer han nu, om han skal fortsætte træningsrutinen.

- Jeg havde gået med tanken om at tage en sæson, men det har været svært at få det til at passe med familie og arbejde. Så jeg tvivler sgu på, jeg vil kunne holde træningskadencen, siger han.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-deltager: Sådan var det at have sex med Pernille