WOW: 'Paradise'-stjerne i vildt vægttab

En helt særlig person har hjulpet 'Paradise'-deltageren med blive en sundere udgave af sig selv, siden hun landende i Danmark.

Hvis du har set de første afsnit af den nyeste sæson af 'Paradise', så kender du måske også Louise Hjort, som en af deltagerne, der tjekker ind i den nye, luksuriøse villa i Mexico.

LÆS OGSÅ: Sagen trækker ud: Skal Teitur blive i fængslet?

Nu viser hun sin krop frem i et opslag på sin Instagram, efter hun har gennemgået et vildt vægttab med hjælp fra sin lillebror, som er også en kendt karakter i reality-verdenen. Det er nemlig Mathias Hjort, der også tidligere har medvirket i 'Paradise Hotel'.

- Jeg har de sidste måneder fået udnyttet, at min lillebror er blevet personlig træner. Mine ellers trofaste 'Paradise'-shorts er ikke så trofaste længere, skriver realitystjernen og henviser til et par cowboyshorts, hun ofte har på i Mexico, der nu er meget alt for store.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen om Teiturs dom: Der skal meget til at få 2 år

Det er ikke første gang, Louise gennemgår et vægttab. Og det var faktisk et tidligere vægttab, som var skyld i den manglede motivation til træning.

- Jeg blev opereret i efteråret (min tredje hudreducerende operation efter vægttab) og ironisk nok tog jeg på efter operationen - ikke noget drastisk, men da jeg endelig kunne træne igen, havde jeg bare ikke motivationen til det, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Chok: Kærligheden er slut

Vil overvinde syn på sig selv

Selvom mange måske ville være opmærksomme på sig selv, inden man skulle på tv og vise sin krop i badetøj hele tiden, så tog Louise et aktiv valgt om ikke at lade sig styre af sin forfængelighed.

- Den eneste motivation, jeg kunne komme på for at skulle tabe de ca. 6-7 kg, jeg havde taget på, skulle være min deltagelse i 'Paradise', fordi jeg jo så skulle være på skærmen. Men det gik imod alt det, som jeg netop ville overvinde ift. mig selv og mit selvsyn, og at det altså er helt okay ikke at “stå skarpt.” Så fuck nej, om den eneste grund til, jeg skulle tabe de ekstra kilo igen, bare skulle være fordi jeg skulle på tv!, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Bendtner om sønnen: Sådan er forholdet i dag

Men efter Louise er tilbage i Danmark, har hun fundet motivationen til at give den gas med træningen.

-  Det føles fantastisk - ikke så meget på grund af de -8 kg, men bare energien, der følger med og lysten til igen at bruge sin krop og udfordre sig selv. Og nu kyler jeg vægten væk igen, for tal skal virkelig ikke definere måden, jeg ser mig selv på, men lige denne her gang, synes jeg det har været sjovt at følge med i. Og jeg var sgu mindst lige så cute og pissefucking dejlig for 8 kg siden, nu er der bare lidt mindre Lul med større energi til verden, afslutter 'Paradise'-stjernen.

Se Louises vilde vægttab på hendes Instagram-profil: louisehjort_

LÆS OGSÅ: WOW! 'Paradise'-deltager opereret: Ikke til at se