WOW! Over halvdelen af 'Paradise'-deltagerne i stor fare

Spillet er i fuld gang inde på det luksuriøse hotel.

Stjernehimlen er fascinerende, uendelig og en smule skræmmende, for hvad lurer egentlig derude af uopdagede fænomener og farer, som menneskeheden endnu ikke kender til. Ugen på 'Paradise' står i stjernehimlens tegn, som umiddelbart er et af de smukkere fænomener, men da et krater rammer det luksuriøse hotel, får piben en anden lyd.

LÆS OGSÅ: Legendarisk paradiso afslører graviditet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen møder Titania til snigpremieren på 'Paradise'.

- Titania, du har ingen partner og er derfor i stor fare, men du er ikke alene. Du skal nu starte en farlig stjerneregn. I krateret ligger seks dødsstjerner, du skal nu selv tage en dødsstjerne og give en dødsstjerne videre til den person, du ønsker skal sættes i fare sammen med dig, læser Titania op, og brevet fortsætter:

- Derefter giver denne person den næste dødsstjerne videre. Sådan fortsætter det til alle seks dødsstjerner er givet ud. De personer der ender med en dødstjerne er alle i stor fare.

LÆS OGSÅ: SE SERIEN: Ulven Peter er tilbage på skærmen

Seks personer i fare

Det vil sige, at seks ud af de 11 personer, som lige nu er indlogeret på hotellet er i stor fare.

- Det er vildt, at det er seks personer, der kommer til at stå i fare. Det er virkelig mange personer. Hvad fuck betyder det her?, lyder det fra en frustreret Zilas.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

Se klippet, hvor Titania læser brevet op i artiklen her og se hele afsnittet på Viaplay kl. 16.00.