WOW! Har 'Vild med dans'-babe en dobbeltgænger?

Hvis det ikke var for kjolerne, kunne man let tage fejl af de to 'Vild med dans'-dansere, der begge er med i underholdningsprogrammet for første gang.

Fredag blændes der op for program nummer tre i årets sæson 'Vild med dans', og her skal 11 par skæres ned til 10. Hvis man har fulgt med fra begyndelsen, er man måske en af dem, der har siddet og overvejet, om to af sæsonens deltagere mon kunne være søstre eller på anden måde i familie.

I hvert fald ser det af og til ud til, at Michelle Kristensen har byttet Mads Vad ud med Jacob Haugaard, eller at Camilla Dalsgaard og Mads Vad pludselig har besluttet sig for at danne par.

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne afslører: Derfor siger jeg nej til 'Vild med dans' hver gang

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Michelle Kristensen blandt andet fortælle om at måtte melde fra til 'Vild med dans' på grund af en graviditet...

Det er ikke tilfældet - men den 30-årige professionelle danser Camilla Dalsgaard og nydanseren Michelle Kristensen har flere ens ansigtstræk og ligner ved første øjekast meget hinanden.

Artiklen fortsættes under billedet...

LÆS OGSÅ: WTF: 'Familien fra Bryggen'-stjerne efterlyst

Camilla Sofie Dalsgaard er for første gang med i 'Vild med dans', hvilket er noget, hun har drømt om i alle de år, hun har heppet på sin mor, Soffie Dalsgaard. Hun har fået æren af at danse med 69-årige Jacob Haugaard, og de to har allerede fået et godt venskab, som de beskriver som et far-datter-forhold. På fredag går de på gulvet i en engelsk vals.

LÆS OGSÅ: Alene hele natten: Det skete der mellem Emil og Melissa

Sundhedseksperten Michelle Kristensen og Mads Vad har også været meget begejstret for hinanden som dansepartnere lige fra begyndelsen, og sidste fredag fik de 21 point, hvilket placerede dem i midterfeltet. Camilla og Jacob fik 10 point fra dommerne og endte på en sidsteplads. Heldigvis havde seerstemmerne også noget at skulle have sagt.

LÆS OGSÅ: Augusta om sit exit: Derfor tog jeg hjem