WOW: Fie Laursens mor løj i DR2-program

Det passede ikke, da Fie Laursens mor Anette fortalte DR2-værten Abdel, at hun aldrig ville deltage i et tv-program med sin datter Fie.

I søndags løb anden og sidste del af DR2-programmet 'Abdel mellem fjender - Uffe Holm og Fie Laursen' over skærmen. Her mødte vi Fie Laursens forældre, Eddie og Anette, der blandt andet sagde følgende:

– Vi er Eddie og Anette, og lad os lige have vores liv. Man får jo også for eksempel tilbudt mange programmer: “Vil du ikke være med i et program med Fie?” og sådan noget, men nej, det vil jeg ikke. Det har jeg sagt nej til i otte år, fortæller Anette i DR2-programmet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre åbner op: Sådan har vi opdraget Fie

Fies mor Anette fortæller altså, at de ingen ønsker har om at deltage i tv-programmer sammen med Fie, og at de har sagt nej alle de mange gange, de er blevet spurgt.

I samme udsendelse fortæller Fies forældre også, at de kun sagde ja til at være med i Abdels program, fordi de havde både kendskab og tiltro til ham, men at de ellers gennem hele Fies digitale karriere har holdt sig bevidst i baggrunden.

LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Fie Laursens forældre dukker op i 'Ex On the Beach'

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Amanda og Mikkel indgik hemmelig aftalte i ‘EOTB’

Afsløret i løgn

Men noget stemmer ikke overens. For da mor Anette fortæller i 'Abdel mellem fjender', at hende og ægtemanden Eddie ikke ønsker at deltage i tv-programmer med Fie, er datoen sidst i marts. Det fortæller Fie Laursen selv på sin blog, hvor hun afslører, at hun har optaget DR2-programmet med Abdel og sine forældre.

Men omtrent en måned forinden havde Fie Laursens forældre faktisk netop været i Mauritius for at optage 'Ex On the Beach' med deres datter.

Optagelserne til Kanal 4-programmet startede nemlig i januar og forløb over cirka en måned - og har altså dermed været optaget før 'Abdel mellem fjender', hvor Fies mor Anette meget overbevisende fortæller, at de aldrig ville deltage i tv-programmer sammen med Fie.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

Løgnen kunne altså afsløres, da Fie Laursens forældre tjekkede ind i 'Ex On the Beach'-villaen i næstsidste afsnit. Her skulle Fies far Eddie nemlig vie Fie og Frederik, og efterfølgende deltog forældrene også i den vilde fest.

Dermed var det altså med blot en dags mellemrum muligt at se hele to programmer med Fie Laursen og hendes forældre - både 'Abdel mellem fjender - Uffe Holm og Fie Laursen' på DR2 i søndags og 'Ex On the Beach' på Kanal 4 i mandags - på trods af, at mor Anette i DR2-programmet fortalte, at hun aldrig ville sige ja til at deltage i et tv-program med datteren Fie.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig