WOW! 'De unge mødre'-stjerne chokerer med FRÆK sang

'De unge mødre'-deltageren er klar med en ny sang - og den er ikke helt stueren.

Nicki Feldt er igen på gaden med ny musik, og denne gang er det med en sang et godt stykke under bæltestedet. Det fortæller den tidligere 'De unge mødre'-deltager til Realityportalen.

- Sangen hedder pind-is, og det kan nok forstås på to måder, siger Nicki og fortsætter:

- Vi elsker alle sammen is, ikke? Så det er jo sommer og sol med lækkerier til ganen. Men hvis man misforstår den, så er det nok pigerne, der elsker det mest, griner han.

LÆS OGSÅ: Husker du Nicki og Lucas fra ‘De unge mødre’? Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nicki og Line gik fra hinanden i 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Nicki Feldt jubler over tv-comeback: Det glemmer man ikke!

Nej tak til billeder

Nickis største hit indtil nu er sangen 'Meloner', der bare på Spotify er blevet afspillet 858.000 gange i skrivende stund.

- Jeg har et godt team bag mig, og de er super dygtige. Sangen er rigtig sommeragtigt - ligesom 'Meloner' - og det skal nok sparke røv blandt lytterne, siger han og fortsætter:

Nicki medvirkede i 'De unge mødre' med ekskæresten Line, som han sammen har sønnen Lucas med. (Foto: Discovery Networks Danmark/Jacob Mydtskov)
Nicki medvirkede i 'De unge mødre' med ekskæresten Line, som han sammen har sønnen Lucas med. (Foto: Discovery Networks Danmark/Jacob Mydtskov)

- Ligesom med 'Meloner' har ingen lavet en sang som denne, så det er noget helt nyt, folk kommer til at høre. Teksten er speciel, og det er ikke hørt før. Jeg er spændt på, hvordan folk tager denne sang til sig.

LÆS OGSÅ: Glæd jer! Stor nyhed fra ‘De unge mødre’

Mens han håber, at sangen bliver et lige så stort hit som 'Meloner', så er der ét punkt, hvor han håber, at de to sange adskiller sig fra hinanden.

- Da jeg lavede 'Meloner', fik jeg utrolig mange billeder af bryster fra mange forskellige piger. Men denne gang håber jeg virkelig ikke, at jeg får nogle billeder af en pind-is, altså pen-is, griner Nicki.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte

Herunder kan du høre sangen:

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra ‘De unge mødre’?