WOW! Anne K lavede sin plan helt om i 'Paradise'-finalen

Anne K havde egentlig en anden plan for, hvad hun ville gøre i troskabstesten.

Der er meget, der har været anderledes sammenlignet med forrige sæsoner, når det gælder 'Paradise Hotel', der i år både har budt på kønsneutrale par og en kåring af sæsonens 'Paradise'-personlighed i stedet for de velkendte titler som Mr. og Mrs. 'Paradise'.

Det samme gjaldt finalen.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Det skete, efter Anne K smed kuglen

Her kom Rikke Gøransson pludselig med den meget uventede og afgørende oplysning, at hvis Nikolaj eller Anne, der stod mod hinanden i en troskabstest, valgte at smide kuglen på et beløb før 250.000, ville de resterende penge gå til én i juryen. De skulle selv pege på den heldige paradiso i juryen.

Den information fik Anne til at ændre planer. Hun havde ellers truffet sit valg, men de nye regler hylede hende lidt ud af den, og fik hende til at ændre taktik.

LÆS OGSÅ: Bendtner i hård udmelding: Mine kvinder har én ting tilfælles

- Faktisk ville jeg have smidt kuglen på 300.000, men så kom det her tvist, og så blev jeg bare mega meget i tvivl, fordi Nikolaj valgte Jonas, og de har jo haft et godt bånd også. Så jeg blev i tvivl, om han kunne finde på at smide kuglen, så ham og Jonas kunne dele pengene, siger Anne K til Realityportalen.

Hun tilføjer:

- Jeg tænkte better safe than sorry og så bare tage røven på ham og smide den og dele pengene med Leá i stedet for.

LÆS OGSÅ: Kun en brøkdel vises på tv: Jaffer afslører flere detaljer om daten

Léa fik altså 300.000 oveni i de 10.000 kroner, hun vandt, da hun blev kåret til årets 'Paradise'-personlighed.

- Jeg var meget forvirret, da Anne K valgte mig. Vi har aldrig spillet sammen. Men hun gjorde det nok, så Nikolaj skulle tro, at hun ikke smed kuglen, tænkte jeg. Jeg råbte 'smid kuglen, smid kuglen', men jeg tænkte ikke, hun ville gøre det. Jeg var totalt i chok, da hun gjorde det, jeg måtte vende mig lidt om. Det var bare så vildt og helt syret. Jeg havde jo lige tabt, og så vandt jeg jo alligevel, fortalte Léa tidligere på ugen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: AV! Paradisoer taler ud: Intet venskab tilbage