WHAT! Tjekker Nora og Andreas ind på 'Paradise Hotel' igen?

I dagens afsnit af 'Paradise Hotel' bliver Nora stemt ud af hotellet. Nu sætter hun ord på sit exit, sit fravalg af Andreas, og så er hun utroligt hemmelighedsfuld, når det kommer til, hvornår og hvordan hende og Andreas egentligt fandt sammen efterfølgende.

I dagens flamme-ceremoni blev det Nora og Frederiks tur til at forlade det luksuriøse hotel i Mexico, og det var 'Paradise'-baben langt fra tilfreds med.

- Det var dødforfærdeligt. Jeg var slet ikke klar til at tage hjem, men da Jonas bekendte kulør, vidste jeg godt, hvad klokken havde slået, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Stine fra ‘Paradise Hotel’ fortæller om at have skiftet navn til Nora.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-fyr har friet til ‘Vild med dans’-stjerne

I starten af ugen kørte det ellers for Nora. Hun beviste, at hun var i stand til at tænke med hjernen og ikke med hjertet, da hun kylede sin partner Andreas ud til fordel for den nye deltager Frederik. I dag er Nora dog en smule i tvivl om, om det var den rigtige beslutning.

- Jeg tror, at udfaldet havde været det samme, uanset om jeg stod med Frederik eller Andreas. Det var mig, som folk gerne ville have ud, fordi jeg var en trussel på hotellet, forklarer Nora og fortsætter sine refleksioner:

- Men selvfølgelig viste jeg også, at jeg var en stærk taktisk spiller, da jeg smed Andreas ud. Jeg viste, at jeg var i stand til at se bort fra mine følelser, og det kan selvfølgelig godt have haft indflydelse på flamme-ceremonien.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor

I dag danner Nora og Andreas igen par - ikke på hotellet - men hjemme i Danmark. Nora er dog ret hemmelighedsfuld omkring, hvornår og hvordan hende og Andreas egentligt fandt sammen.

- Jeg kan ikke fortælle så meget, men der går ikke så lang tid, så finder I ud af mere om mit og Andreas' forhold, fortæller Nora.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Om det betyder, at de to tjekker ind på hotellet igen, må tiden vise.