WHAT: Teiturs advokat til vild reality-fest

Når Teiturs forsvarsadvokat står side om side med realitystjernen på mandag, er det langt fra første gang, han mænger sig med realitystjerner.

På mandag starter retssagen mod Teitur Skoubo, som er tiltalt for vold og voldtægt. Til at forsvare sig har Teitur hyret den erfarne forsvarsadvokat Rasmus Nikolaj Sølberg. Det siger måske ikke de fleste så meget, men forsvarsadvokaten er ikke et helt ukendt ansigt i reality-land.

LÆS OGSÅ: Naboer afslører: Politi og ambulance hos Sidney

Han har nemlig ansat den tidligere reality-stjerne Pernille Nygaard, som netop nu er ved at færdiggøre sin kandidat i jura, i sit lille advokatfirma. Firmaet består udelukkende af Rasmus som advokat samt Pernille og endnu en studerende medhjælper, og det lader da også til, at Pernille og chefen har et tæt forhold.

Til årets Reality Awards havde hun nemlig valgt at tage sin chef med til fest og på den røde løber, og det var bestemt ikke noget, der afskrækkede advokaten.

LÆS OGSÅ: Vennerne om Sidney Lee: Han ville gerne ud af det

- Fredag var vi til Reality Awards på Docken lige om hjørnet i Nordhavn. Varmede op her sammen med en række gode venner og bekendte. Fik hilst på en masse for mig ukendte, men sikkert for andre meget kendte mennesker. Kender dog godt hende på det sidste billede, men hendes balkort var propfyldt, og hun gik tidligt, så hende fik jeg ikke svinget rundt. Sjovt var det i hvert fald, og vi er selvfølgelig klar på 2023, skriver han på Instagram.

LÆS OGSÅ: Teitur om voldtægtsanklage: Enhver mands mareridt

Den omtalte kvinde på sidste billede er Pia Kærsgaard, som stjal billedet til årets udgave af Reality Awards. Rasmus Nikolaj Sølberg har ingen kommentarer til sin deltagelse i Reality Awards, den kommende retssag, eller hvordan han er blevet forsvarer for Teitur.

Helt sikkert er det dog, at han ikke mødte Teitur til årets Reality Awards, for her var realitystjernen ikke velkommen, efter han under sidste års show kom op at slås med vagterne og endte med at blive smidt ud.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

Se advokatens opslag fra Instagram herunder.