WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit

Martin Svensson blev indlagt kort efter sit exit og kunne først rejse hjem ti dage senere.

I gårsdagens afsnit af ‘Robinson ekspeditionen’ blev det Martin Svenssons tur til at forlade øen. Normalt bliver deltagerne kørt til et hotel og sendt med det første fly hjem, men Svensson blev i ti dage yderligere, da han igen blev indlagt med maveproblemer  - denne gang var problemet dog et andet.

- Jeg blev indlagt på grund af parasitter i kroppen. Så jeg er der i længere tid, end man egentlig skulle have været. Jeg begyndte at kaste op og blev syg, fortæller Svensson, der altså ikke kun kastede op på grund af overflod af mad, slik og øl, som han fik efter sit exit.

- Jeg fik en sportstaske fyldt med slik og mad, pizza på hotellet, og jeg skal komme efter dig. Jeg spiste så meget, at jeg brækkede mig i to dage. Jeg kunne ikke stoppe, jeg fik bare spist igennem og drukket en masse øl, fortæller Svensson, der endte med at blive i Den Dominikanske Republik i ti dage efter sit exit.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf afslører: Holdt indlæggelse hemmelig for familien

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Svensson fortæller om ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler afslører kønnet

Svensson havde dog en brændende ønske om at komme hjem tidligere, da der blev spillet EM i fodbold.

- Jeg ville super gerne hjem og mærke stemningen, men det nåede jeg desværre ikke, afslører Svensson, der ud over opkast oplevede mavekramper og feber, og det var de symptomer, der sender ham på hospitalet igen.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Robinson'-deltager mister to i familien under ekspeditionen

- Lægen scannede mig og lavede afføringsprøver, hvor han konstaterede, at jeg var fyldt med parasitter. Jeg fik måske ti forskellige piller, jeg skulle tage i 14 dage, og jeg fik også en yderligere test i Danmark, hvor det var væk, forklarer Svensson, der ikke ved, hvor han havde fået det fra.

- Det er højst sandsynligt ikke det mad, vi spiste på øen, men jeg ved det ikke. Det kan jo også være en kokosnød, jeg ved det ikke, fortæller Svensson, der derfor tog hjem med nogle af de andre, der blev stemt hjem efterfølgende, og som blev overrasket over at se, at han stadig var i landet.

LÆS OGSÅ: Nu tjekker Rikke Gøransson ind i TV3-program