https://www.youtube.com/watch?v=ogv8VLLRWLI

WHAT! 'Stjerne Boksning' forsøgt saboteret

Flere personer med onde hensigter har forsøgt at ødelægge arrangementet.

Det er netop i disse timer, at det stort anlagte realityarrangement ‘Stjerne Boksning’ - som ‘Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz står bag - løber af stablen.

Geggo og Cengiz har ikke mindst haft deres hyr med den omfattende planlægning forud for eventet, men faktisk har det også været en underskudsforretning for dem indtil videre.

Men hvis det ikke skulle være nok, så har 'Stjerne Boksning' faktisk også været forsøgt saboteret flere gange undervejs. Det fortæller Cengiz til Realityportalen.

- Der har været rigtigt mange uventede ting: Det skal man også lave, det skal man også lave - folk, der er efter os, og folk, der prøver at lukke lortet, alt det her, fortæller Cengiz.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par

Han fortæller, at der har været flere forskellige, der har prøvet at ødelægge 'Stjerne Boksning' for dem på forskellige måder, men at han ikke ønsker at nævne nogen navne.

- Så kontakter de dem, der står for dansk boksning, og så prøver de at kontakte det ene og det andet for ligesom - men der sker ikke noget, vi er her, og det bliver et fedt stævne, fortæller Cengiz, der er godt tilfreds med den første omgang 'Stjerne Boksning' indtil videre.

- Der er bare altid nogen, der ikke synes, det er fedt, afslutter Cengiz og trækker på skuldrene.

I videoen øverst i artiklen kan du se hele interviewet med Cengiz, hvor han også fortæller om familiens konflikt med Mikkel Kessler.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taber på ‘Stjerne Boksing’: Vi er i underskud økonomisk

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse