WHAT! Oliver og Oscar har knaldet den samme kvinde

Far og søn har en del tilfælles, og nu er de også det, de selv betegner som "hulbrødre".

For tiden kan man følge med i sæson 2 af DR3-dokumentaren 'Mere voksen end Bjerrehuus', som inviterer seerne indenfor hos familien Bjerrehuus. Dokumentarserien går helt tæt på 21-årige Oscar Bjerrehuus, der ofte bliver sammenlignet med sin far, modellen Oliver Bjerrehuus, men som ønsker at gå sin egen vej og ikke i fars fodspor.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Gunnvør fortæller om kærligheden og den nye sæson 'Forsidefruer'...

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud: Derfor siger jeg fra nu

Det gør han dog lidt alligevel - og det bliver rigtig tydeligt i andet afsnit af serien, 'Skumfest i dag, mothafuckers!', hvor Oscar, Oliver og hans kæreste Sofie, samt Oscars mor Anna von Lindholm er samlet i lejligheden på Nørrebro. Oscar har kun sovet i to timer og er ramt af tømmermænd efter nattens festligheder, mens hans mor fortæller, at hun har vasket hans bukser, og at det ser ud til, at aftenen har været rigtig god.

Derfra kommer det lige så stille frem, at Oscar har været sammen med en kvinde, som også 46-årige Oliver Bjerrehuus har været sammen med for ti år siden. Derfor insisterer Oliver på, at hans søn nu skylder ham en 20'er.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne kærester med professionel fodboldspiller

Mor Anna forstår det ikke helt til at begynde med, men det gør Sofie til gengæld, og da hun udbryder, at far og søn så er hulsøstre, svarer Oliver tilbage, at de Oscar og han ikke kan blive hulsøstre, da det hedder hulbrødre.

Det svar får det også til at give mening for Anna.

- Ej ad, er det sådan noget?, spørger hun.

LÆS OGSÅ: Danmarks rigeste mand med på sidelinjen i ‘Løvens hule’

- Hun havde ikke fået lavet babser, dengang papa her. Jeg tror, det er ti år siden eller sådan noget der, griner Oliver Bjerrehuus i afsnittet.

- Nå, så du har også været der? udbryder Anna.

- Det er derfor, han skylder mig en 20'er, for helvede, forklarer Oliver.

Oscar Bjerrehuus fortæller, at han har været sammen med den 32-årige kvinde, som er den ældste, han gennem tiden har haft sex med.

LÆS OGSÅ: Christianes vilde fødselsdag: Forkælet af kæresten

Se 'Mere voksen end Bjerrehuus' på DRTV.