WHAT! Nu starter ny sæson af ‘Paradise’

Nu er værtsparret klar til endnu en sæson.

Nu er værtsparret Olivia Salo og Rikke Gøransson tilbage med endnu en sæson af 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: Lene Beier er ny vært på kendt tv-program

For fem dage siden meldte Olivia ud, at de var færdige med at optage sæson 3 af 'Paradise'. Men det betyder ikke, at værtsparret vender snuden hjem mod Danmark. Tværtimod.

- Vi nupper lige en sæson mere. Er det ok? skriver Olivia i et opslag på Instagram til en video af hende og Rikke, der indtager hotellet på ny.

- Vi er slet ikke færdige endnu. Olivia og jeg gør klar til at åbne porten endnu engang, skriver Rikke ligeledes i et opslag med samme video.

LÆS OGSÅ: Mille Gori indrømmer: Jeg har skiftet perspektiv på mange af dem

De næste fem uger skal endnu en håndfuld realitydeltagere altså indtage det Mexicanske hotel sammen med værtsparret i sæson fire af programmet.

Der må siges at være smæk på det ellers omstridte nye 'Paradise'-format, for det er blot få uger siden, at der var finale på sæson to. Og selvom sæson fire er gået i gang, så har seerne stadig den tredje sæson af programmet til gode.

LÆS OGSÅ: Janni tager afstand fra Karsten

Hvem der deltager i programmerne vides endnu ikke, men der går rygter om, at tidligere 'Paradise Hotel'-deltagere som Patrick Holsøe, Sarah Dohn, Jonas Ptak, Nikolaj Hvidman og Anne Plejdrup deltog i sæson 3. Rygterne går også på, at Sille Nimholm er med, men det har hun for nyligt afvist.

Udmeldingen om påbegyndelsen af den fjerde sæson har blandt andet fået reaktioner fra tidligere 'Paradise Hotel'-deltagere som Anne Plejdrup, der kommenterer "Dream team jo" og Camilla Storm, der kommenterer "Jaaaa".

LÆS OGSÅ: Natascha Linea reagerer på kritik: Jeg bliver provokeret

Du kan se Rikke og Olivias opslag herunder:

LÆS OGSÅ: Ærlige Philip May: Jeg var ligeglad med, om jeg vågnede igen