Anne K, Anne P, Monique, Léa og Jasmin. (Foto: Janus Nielsen.)
Anne K, Anne P, Monique, Léa og Jasmin. (Foto: Janus Nielsen.)

WHAT! Monique afslører hemmelig aftale på 'Paradise Hotel'

Nu lægger Monique kortene på bordet. Hun oplevede, at der var rigtig meget i konflikten med Jasmin, som ikke blev vist i programmet.

Jasmin var Moniques tætteste veninde på hotellet og den, hun stolede mest på lige fra dag et. Faktisk havde de to piger ifølge Monique lavet en aftale om, hvordan de sammen skulle spille spillet på 'Paradise Hotel'.

Det fortæller Monique til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Elvira er begyndt at se sin ekskæreste igen

For mens Jasmin oplevede, at de på det stadig tidlige tidspunkt i spillet ikke havde dannet grupper, så havde Monique en anden opfattelse. I hvert fald når det gjaldt Jasmin og hende selv.

- Vi skulle gå hele vejen sammen helt til det sidste, indtil vi måtte blive rivaler og være nødsaget til at kæmpe om finalepladsen mod hinanden. Jeg forventede meget af vores aftale, forklarer hun til Realityportalen.

Derfor følte hun, at hun gjorde alt for at vise Jasmin, at hun virkelig kunne stole på hende.

LÆS OGSÅ: Michelle vandt en gave, der er større end de 500.000 kroner

- Jeg var endda så troværdig mod hende, at jeg var nødsaget til at såre andre mennesker på hotellet på baggrund af hende. Det gjorde jeg blandt andet ved at smide Philip ud, fordi hun ville "have ham helt ud af hotellet", som hun selv siger, forklarer Monique, der dengang gav Jasmin sit ord på, at hun ville få Philip til at stille sig bag ved hende, så hun kunne vælge ham fra.

Anne P kommer tjekker ind

Monique oplevede, at hun efter Anne P's ankomst stadig vidste, hvor hun havde Jasmin henne. Allerede på det tidspunkt rullede Jasmin øjne af Anne P, men der var ikke nogen af paradisoerne, der kommenterede på det, og der blev ikke gjort mere ud af den sag. Ikke før senere.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus og Sofie afslører familieforøgelse

For efter noget tid begyndte Jasmin at undgå Monique - det følte Monique i hvert fald selv.

Jasmin har tidligere forklaret, at hun ikke oplevede det sådan, da man taler med mange mennesker hele tiden på 'Paradise Hotel', og at det derfor bare var et tilfælde, at de ikke havde talt sammen.

Monique (Foto: Janus Nielsen)
Monique (Foto: Janus Nielsen)

- Jeg spørger Jasmin igen og igen, hvad det er, der sker, og hvorfor hun intet deler med mig mere. Men hun påstår, at alt er fint, og at jeg ikke skal bekymre mig om noget, fortæller Monique.

Hun tilføjer:

- På det tidspunkt har jeg allerede regnet ud, at Jasmin spiller på en anden hest end sin egen. Hun ville selvfølgelig bare ikke indrømme det, da det ville være taktisk dumt af hende at afsløre sig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

Ville afsløre Jasmin

Fordi Monique følte, at hun ikke længere kunne være sikker på den aftale, som hun til at begynde med havde lavet med Jasmin, forsøgte hun at skabe en situation, der kunne afsløre, hvor Jasmin egentlig stod henne.

Derfor sagde hun det med at rulle øjne til Anne P.

LÆS OGSÅ: Skænderiet var kun begyndelsen: Jasmin taler ud

- Jeg havde intet at miste, men følte mig virkelig uretfærdigt behandlet af Jasmin, da hun absolut ingen grund havde til ikke at spille sammen med mig. Jeg havde bevist alt over for hende og ville ikke finde mig i af blive behandlet så uretfærdigt og utaknemmeligt, siger Monique, der følte, at hun både mistede sin samarbejdspartner og veninde, da hun mistede Jasmin.

LÆS OGSÅ: Endnu en deltager trækker sig fra 'Stjerne Boksning'