Robin fra 'Ex on the Beach' 4 (Foto: Krestine Havemann)
Robin fra 'Ex on the Beach' 4 (Foto: Krestine Havemann)

WHAT! 'Ex on the Beach'-Robin i fræk firkant

Det er nogle vilde deltagere, der er med i den nye sæson 'Ex on the Beach'.

20-årige Robin fra Amager har været sammen med over 40 kvinder til nu, men han kom også godt og hurtigt fra start. I hvert fald var han 14 år, da han havde sin seksuelle debut, og det gik ikke stille for sig.

LÆS OGSÅ: Derfor er Amanda tilbage i ‘Ex on the Beach’ sæson 4

- Den dag jeg fik taget min mødom, var det i en firkant til min konfirmation. Det var overhovedet ikke planlagt. Jeg ved slet ikke, hvordan det endte på den måde. Men der var nogle venner, der kom hjem til mig, og så endte vi bare med at være sammen alle sammen i et værelse, fortæller Robin til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se alle de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere

- Men det var måske en lidt sløj firkant. Den varede ikke i så mange minutter, griner han.

Sex for øjnene af Danmark

I tiden inden Robin rejste afsted til luksusvillaen i Brasilien, gjorde han sig også nogle tanker om, at de som deltagere konstant bliver overvåget af kameraer, og at det jo også gælder i soveværelset.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Jeg er forelsket i min venindes chef

- Inden jeg kom herned, havde jeg det lidt svært med tanken om at skulle være sammen med en pige foran et kamera. Men når man er herinde og hygger sig, så får man det bare anderledes, og alle har jo alligevel set en nøgen krop. Det bliver jo alligevel censureret, siger Robin.

Der gik heller ikke længe, før 'Ex on the Beach'-stjernen glemte alt om, at hele Danmark kan følge med i alt, hvad han laver.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?

- Jeg troede, jeg ville være mere genert, end jeg har været til nu. Jeg har faktisk ikke tænkt over det og har blandt andet badet nøgen for åben forum, fortæller Robin.