WHAT: Er Yazmin og Marco søskende?

Yazmin og Marco har boet sammen som yngre, men er de søskende?

Forvirringen om 'Paradise'-deltagerne Yazmin og Marcos relation er stor, og nu går rygtet, at de to faktisk er søskende, og det er ikke helt galt.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

Artiklen fortsætter under videoen af Yazmin, der fortæller sin dækhistorie for at være med i 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører de nye tv-planer

- Vores forældre har været kærester. Jeg tror, de blev kærester, da jeg var 17, så jeg har da kendt Marco i noget tid. Jeg var meget hos Marcos mor, da vores forældre var kærester og efter de slog op. Jeg elskede at være hjemme hos dem i weekenderne, det var så hyggeligt, fortæller Yazmin til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer

Marco har også delt på sin Instagram, at hans mor og Yazmins far var kærester en periode, og derfra opstår forvirringen om, hvorvidt de to er søskende.

Ifølge Yazmin var deres forældre sammen et års tid, og Marco nåede at få en særlig plads i hendes hjerte.

- Han er god til at passe på mig, når det virkelig gælder. Jeg blev engang tilbudt et knald på et toilet i byen, hvor Marco fortæller mig, at det skal jeg ikke, for jeg skal ikke være sådan en pige. Ikke at jeg havde overvejet det, men det var super sødt. Han bekymrer sig om mit ry, og hvad andre tænker om mig, forklarer Yazmin.

Udover at holde relationen til Marco, så ses Yazmin også stadig med Marcos lillebror, Simon, men hun vil ikke kalde deres forhold for bror-søster-forhold, men mere bare rigtig gode venner.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år