WHAT: Er han far til Fies søn?

Nu tager Fie Laursen bladet fra munden og svarer på, hvorvidt hendes ekskæreste er far til Mateo

For lidt over tre uger siden blev Fie Laursen mor, da sønnen Mateo kom til verden. Under hele graviditeten har Fie holdt kortene tæt og været sparsom med information omkring Mateos far. Da hun delte nyheden om graviditeten, sagde hun, at det var irrelevant, hvem faren var.

LÆS OGSÅ: Saszeline afslører aggressiv kræft: Hjælp mig

Det var ikke meningen, han skulle være en del af Fie og Mateos liv. I slutningen af maj fortalte hun dog, at faren var tilbage i billedet og skulle med til fødslen. Efter fødslen understregede Fie, at selvom Mateos far er der, så er hun alenemor.

Farens identitet er dog stadig hemmelig, men rygterne florerer, og der er mange gode bud på diverse debatforums, og det har nu fået Fie til at tage bladet fra munden.

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud om total nedtur

- Internettet mener, min søn ligner min 'Ex on the Beach'-kærlighed, Frederik. Lidt sjovt at skulle forholde sig til faktisk efter så mange år uden at være i nogen sammenhæng, men han er altså ikke faren, og jeg har intet imod, at folk synes Mateo ligner ham. Han er da en flot mand. Ellers havde jeg jo aldrig været kærester med ham, skriver Fie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører forhold til 25 år ældre mand

- Det drama, folk så imellem os for de år siden, er et lukket kapitel i mit liv, og jeg besidder ingen negative følelser for ham. Men vi har altså ikke haft en smutter eller kysset hinanden under palmerne, som folk tror. Og vi har altså ikke en baby sammen. Når det så er sagt, vil I så ikke respektere ikke at grave i folks privatliv. Mateos far er anonym lige nu, og det er han af seriøse årsager. Så det kunne være nice nok med lidt ro. Det eneste I behøver at vide om ham er, at han er en sød mand.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? ‘Robinson’-deltager gift med ‘Paradise’-babe