WHAT! Det har en 'Paradise'-vinder aldrig brugt pengene på

Louise Hjort kom hjem med fra Mexico med 250.000 kr. på lommen. Læs her, hvad de skal bruges på.

De to guldkugler lå trygt og sikkert i armene på henholdsvis Zilas og Louise, da de bestod den sidste og mest berygtede test i 'Paradise' - troskabstesten.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Louise fortæller, om hvordan det er at kunne kalde sig vinder af 'Paradise' sæson 1. 

LÆS OGSÅ: Zilas får kæmpe magt på 'Paradise'

Pengepræmien på intet mindre end 500.000 kr. er simpelthen blevet ligeligt fordelt mellem de to overvældede paradisoer.

- At jeg har vundet 'Paradise', er ikke gået op for mig, så jeg tænker ikke, at jeg har de penge, men det har jeg jo, lød det fra en glad Louise, da Realiytportalen snakkede med hende lige efter visningen af finale-afsnittet.

LÆS OGSÅ: Sådan har man sex på ‘Paradise’

Det var dog heller ikke for at komme hjem med pengepræmien, at Louise valgte at deltage i reality-programmet.

- Jeg har sagt fra start, at hvis jeg vandt, skulle pengene bruges på noget velgørenhed, fordi jeg er ikke taget til 'Paradise' for at vinde penge. Det var for at rykke grænser og møde nogle fede mennesker, fortalte den spritnye 'Paradise'-vinder, som i den grad har opnået det, hun kom for.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Den hårde virkelighed som reality-stjerne

I løbet af sæsonen har Louise flere gange givet udtryk for sin kamp for klimaet, og dette afspejles også i hendes valg af, hvem pengene skal doneres til.

- Jeg er meget stor tilhænger af noget, som hedder 'Plastic Oceans', som er en frivillig organisation, der går meget op i at fjerne plastik fra strandene forskellige steder i verden. Og hvis jeg skal lyve og manipulere for at vinde penge, så skal det gå til noget godt, fortalte Louise, som i sæsonen faktisk også var ude at fjerne skrald fra stranden i Mexico.

Det skal pengene også gå til

Når det er sagt, så er der ifølge Louise også plads til at bruge nogle af de 250.000 kr. lidt mere egoistisk.

- Altså selvfølgelig er der også noget, der skal gå til mig selv, og jeg har et par forældre, jeg gerne vil have med ud at rejse, for nu er det min tur til at give, fortæller Louise, som også mener, at det er fortjent, da hendes spil ikke kun er gået ud på at lyve og bedrage.

SE SERIEN: 'Realityhjørnet' afsnit 3

- Nu var det jo det nye 'Paradise', hvilket jeg ikke var klar over inden, og jeg kom jo faktisk langt på ærlighed og kærlighed, fortæller hun, men slår alligevel fast:

- Selvfølgelig har jeg løjet, skulle fordreje sandheden og være meget uærlig over for nogle mennesker. Så jeg synes ,det er på sin plads, at der er nogle af pengene, som går til noget andet end mig.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Vi lyver og bedrager på 'Paradise'