WAUW: 'Vild med dans'-stjerne deler hudløst ærlige billeder

Baben fra den seneste sæson 'Vild med dans' har fået stor opmærksomhed for en række billeder, hun i weekenden postede på Instagram.

Den 24-årige influencer og tidligere deltager i 'Vild med dans' delte i weekenden nogle meget ærlige billeder, som adskiller sig fra det ellers meget polerede udtryk på Instagramprofilen.

Her fortalte Emili Sindlev nemlig helt åbent om, hvordan hun hele livet har været udfordret af, at hendes mave altid er oppustet.

LÆS OGSÅ: Bendtner om forlist forhold: Savner det ikke

Den udfordring er hun ikke alene om, for i skrivende stund er billedet oppe på over 52.100 likes, der ruller ind fra kvinder rundt i hele verden, og i kommentarsporet er det tydeligt, at rigtig mange kender til samme problem.

- Jeg har altid været flov og usikker over den måde, min mave reagerer, lige meget hvad jeg spiser og drikker, bliver jeg oppustet, og nogle gange vågner jeg endda op og er oppustet, fortæller Emili i opslaget.

LÆS OGSÅ: 'Bryggen'-stjerne udsat for had

Emili og Mads. (Foto: Henrik R Petersen)
Emili og Mads. (Foto: Henrik R Petersen)

Her skriver hun også, at maveproblemerne virkelig påvirker hendes måde at leve på, da det både gør ondt og har betydning for, hvilket tøj hun vælge at gå i.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører nye detaljer om beslutningen

- Jeg har lært at leve med det, men det kan stadig gøre mig nedtrykt, fordi jeg endnu ikke har fundet et kur. Og tro mig, jeg har prøvet mange ting - forskellige fødevarer, kure, ingen sukker, ingen gluten, ingen mejeriprodukter og jeg er blevet testet for allergier, oplyser Emili, der stadig søger efter råd, som måske kan hjælpe hende af med problemet.

Emili Sindlev dansede i den seneste sæson 'Vild med dans' med Mads Vad, og parret opnåede en fjerdeplads sammen.

LÆS OGSÅ: Umut havde et mål med turen 'Over Atlanten': Det lykkedes ikke

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)