Vred Fie efter sex i 'Ex on the Beach': Jeppe og jeg er uvenner

Der er kold luft mellem Fie og Jeppe, efter gårsdagens afsnit rullede over skærmen.

I gårsdagens afsnit af 'Ex on the Beach' havde Fie Laursen for første gang sex på tv - endda hele to gange.

Hun var ellers meget skeptisk omkring det, men Jeppe slog benene væk under hende. Efterfølgende kom han dog med et par hårde udtalelser om, at hvis han havde sex med en pige på deres første aften, var hun ikke en keeper. Fie blev meget ked af det, men Jeppe forsøgte efterfølgende at redde trådene ud.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Fie og Jeppe have sex i 'Ex on the Beach'.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda om sex med Mark: Ville ønske, det aldrig var sket

Efter at have set afsnittet igår, er Fie dog langtfra tilfreds med Jeppe.

- Jeppe og jeg er uvenner, og der er kold luft imellem os. Jeg synes ikke, at han var særlig sød overfor mig. Vi har haft kold luft mellem hinanden længe men vi er helt sikkert blevet mere uvenner, efter jeg så afsnittet, forklarer Fie til Realityportalen.dk og uddyber:

- Jeg fortryder aldrig noget i livet, så jeg fortryder ikke, at Jeppe og jeg havde sex. Jeg ville dog gerne, at det ikke var sket, og jeg ville også gerne have undgået, at det var blevet filmet og lå online nu.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange par er kommet til under ‘Ex on the Beach’

Jeppe: "Det blev formuleret forkert"

Jeppe erkender selv, at han var lidt hård mod Fie i afsnittet, og han ærgrer sig over, at han ikke fik formuleret sig anderledes. - Det er måske ikke det bedste, jeg lige får sagt. Jeg fortrød lidt bagefter, at jeg havde sagt det, fordi hun blev så ked af det. Når det er sagt, så synes jeg virkelig, at noget af det romantiske går af det, når man har sex første aften, men det blev bare sagt på en helt forkert måde. Desuden var det jo lige så meget min egen skyld, at vi havde sex første aften, og det var jeg da lidt træt af. Jeg blev ked af at se Fie græde, for det var ikke min mening at såre hende, forklarer Jeppe sig og fortsætter: LÆS OGSÅ: Fie scorede kæresten i ‘EOTB’: Han anede ikke, hvem jeg var LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne - Fie og jeg hyggede os derinde i den stund, det varede. Selvfølgelig er det lidt underligt at se sig selv have sex på tv, også når jeg i dag dater en anden. Men fortid er fortid, og sådan er det. Jeg fortryder ikke, at Fie og jeg havde sex, og jeg har ikke noget problem med det, for vi hyggede os derinde, og jeg var sammen med hende, fordi jeg syntes, hun var en sød pige. At jeg så også lige fik pillet Mark ned, det var da en bonus, og det var også noget, som Fie så som en bonus. Da Fie begyndte at snakke om følelser, var det dog lige tidligt nok efter min smag. Så hurtigt kan jeg ikke selv få følelser for nogen. Se næste afsnit 'Ex on the Beach' i aften klokken 22.00 på TV3. SE KLIPPET: Fie Laursen har sex på tv