Vodka-Anja er for lækker til love

Anja er ikke i tvivl om, at hun burde være med i 'For lækker til love', hun har nemlig svært ved at finde en fyr, der er god nok.

Der er ingen tvivl om, at Anja Vodka fra 'Kongerne af Marielyst' er blevet en vaskeægte babe at se på, men forvandlingen har også haft en bivirkning, det er nemlig blevet endnu sværere for hende at finde en fyr.

- Haha, jeg burde være med i 'For lækker til love', det sjældent der er nogen der er gode nok, siger hun med et grin og uddyber:

- Jeg er for lækker til love, fordi jeg har været under denne her forvandling det sidste år , det giver en en masse selvtillid og min har bare aldrig været til at skære igennem! Jeg elskede mig selv for 30 kilo siden, så du kan forstille dig en selvglad lille tøs jeg er blevet nu, konstaterer hun med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Ny livsstil har givet Vodka-Anja endnu mere selvtillid

Deltagerne virker som totale kegler

Den smukke reality-tøs afviser dog, at hun godt kunne tænke sig at være med i programmet, som ikke lige er hendes kop te.

- Jeg ville ikke være med i programmet tror jeg, for de virker som nogle totale kegler dem der er med. Jeg er altså ret klog, selvom mit ordforråd er som en veluddannet sømand, lyder det, og hun fortsætter:

- Og så tror jeg bare, at jeg er for fjollet og klodset til at fremstå som en benhård bitch overfor fyre. Jeg er mere til fest og ballade og gang i gaden end at sidde og kigge hinanden dybt i øjnene i flere timer, niks du!

LÆS OGSÅ: Vodka-Anja er blevet en babe

Anja: Ingen fyr må bestemme over mig

Men hun lægger ikke skjul på, at hun er enormt kræsen, når det gælder jagten på drømmefyren, og her er der især én ting, som fyrene skal lade være med.

- Jeg er så pisse selvstændig, at der er sgu ikke nogen fyr, der skal forsørge mig , eller tro han kan bestemme over mig , DET ER UMULIGT, fastslår hun og afslører, at hendes sidste fyr fik sparket, fordi han var for bestemmende.

Han må heller ikke være for anmassende, og så skal han for guds skyld aldrig kalde hende fræk eller frække, for det finder hun direkte frastødende.

LÆS OGSÅ: Gustav dater med hjertet

Her er de strenge krav

Men hvad skal han så kunne den kommende Hr. Vodka? Jo, det er ganske simpelt, hvis man spørger baben.

- En drømmefyr skal være spontan, selvsikker, ÆRLIG, loyal og bare lige så kugleskør som jeg selv er, siger hun og slår en latter op, før hun fortsætter:

- Han må gerne være stor og trænet med en ordenlig røvfuld tusser! Han skal være ældre end mig, gerne meget ældre, for jeg kan simpelthen ikke med fyre på min egen alder , han må germe ligne en slemmer fyr men være en total fjollerøv.

Så er bolden givet op, så hvis du opfylder ovenstående krav, kan du bare melde dig på banen. Vi ønsker den smukke reality-tøs held og lykke med jagten.

LÆS OGSÅ: Er Gustav hetero?

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.