Ville Nikolaj smide kuglen? Nu afslører han sin plan

'Paradise'-vinderen havde en klar plan, da han stod på felterne med pengebeløb og guldkuglen i hånden.

Det startede som en sød romance fra dag nummer ét på 'Paradise Hotel', og i lang tid så det ud til, at Nikolaj og Anne K ville gå hele vejen sammen og dele den halve million.

Men med tiden begyndte Nikolaj at køre et dobbeltspil, da han faldt på Anne P, som Anne K bare fandt sig i. Og så alligevel ikke. For i de sidste minutter af spillet smed hun guldkuglen og fik sin hævn over Nikolaj.

LÆS OGSÅ: Sætter hus til salg for 20,5 millioner

'Paradise'-hunken havde ellers givet udtryk for, at han havde tillid til Anne K og ville dele de 500.000 kroner med hende. Nu fortæller han, om det var den sande plan var, og hvorfor han ikke reagerede med den helt store ærgrelse, da Anne og Léa snuppede pengene.

- Grunden til at jeg ikke virker sådan helt vild ked af, at det sker, det er, fordi jeg hele tiden har sagt, at jeg går til 500.000, og så må det briste eller bære. Så jeg havde bare håbet, at hun stolede nok på mig. Så at hun smider den så tidligt, det gør mig ikke så ondt, siger Nikolaj i dag om finalen.

LÆS OGSÅ: Kun en brøkdel vises på tv: Jaffer afslører flere detaljer om daten

Han tilføjer:

- Jeg har hele tiden vidst, at jeg ville smide kuglen på 500.000 – lige fra castingen. Og alt gik til punkt og prikke indtil kuglen.

Artiklen fortsættes under billedet... 

Nikolaj havde på en måde set den komme, at Anne ville give slip på kuglen i begyndelsen af troskabstesten.

- Jeg havde forventet, at hun enten ville stole på mig og gå hele vejen, eller at hun ville smide den forholdsvist tidligt, og det gjorde hun jo så også. Havde hun smidt den på 400.000 eller 450.000 så havde jeg nok følt lidt meget nederen, siger han.

LÆS OGSÅ: AV! Paradisoer taler ud: Intet venskab tilbage

LÆS OGSÅ: Sidse om Michaela: Det var en tabt kamp på forhånd