Vildt twist i 'Ex on the beach'-drama: Utro med 'Paradise'-hunk

Nu afslører populær 'Paradise'-hunk, at det er ham, der har haft sex med Amanda ad flere omgange.

Efter et par turbulente måneder, hvor ‘Ex on the Beach’-parret Mikkel og Amanda slog op efter tre tilfælde af utroskab fra Mikkels side, slog parret tidligere på måneden fast med syvtommersøm, at de var sammen igen, da Mikkel friede til Amanda under en partyrejse til Sunny Beach, hvorefter de blev gift.

Mikkel kunne efterfølgende fortælle, at han var jublende lykkelig over, at han havde vundet Amandas tillid igen, og han var ikke i tvivl om, at denne gang ville blive anderledes, så Amanda intet havde at frygte i forhold til utroskab.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mikkel ser Amanda have sex med en anden i første afsnit af 'Ex on the Beach'

LÆS OGSÅ: Amanda: Sådan var Mikkel utro

Knap tre uger senere er kærligheden igen brast. Det bekræftede Mikkel i går overfor Realityportalen, efter han på sin private Instagram havde skrevet et opslag om, at Amanda havde været ham utro.

Efterfølgende bekræftede Amanda, at det er sandt, at hun har været Mikkel utro:

- Jeg var sammen med en. Vi havde sex, og med det samme fandt jeg ud af: “Okay, jeg elsker Mikkel, og det er Mikkel, jeg vil være sammen med”. Det var ikke grunden til, at jeg decideret var utro. Det var ligesom for at bevise overfor mig selv, om jeg var forelsket i Mikkel og ville være sammen med Mikkel – eller om jeg bare forelsket er i tanken om at have en. Jeg fortrød det med det samme. Jeg vidste, at det var værd at kæmpe for, for jeg elsker Mikkel. Jeg elsker manden, og det er ham, jeg har lyst til at være sammen med, forklarede hun og slog fast, at hun kun havde været Mikkel utro én gang.

LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!

LÆS OGSÅ: WOW! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par skal giftes

Nu er der dog kommet et nyt twist i sagen. Amandas elsker står nemlig frem, og det viser sig at være Sami fra denne omgang 'Paradise Hotel'.

Ifølge Sami er det ham, Amanda har været Mikkel utro med (Foto: Janus Nielsen)
Ifølge Sami er det ham, Amanda har været Mikkel utro med (Foto: Janus Nielsen)

- Det er mig, der har været sammen med Amanda. Jeg har dog mistet al min respekt for Amanda efter hendes udtalelser i går, hvor hun sagde, at hun bare ville teste sine følelser for Mikkel for at se, om hun stadig havde dem. Jeg synes, det er så lavt at bruge en anden person til at teste det, fortæller en vred Sami til Realityportalen.dk.

"Fuck Mikkel og Amanda"

Han siger også, at det ikke kun var én gang, de to var sammen.

- På samme tid siger hun også, at vi var sammen én gang, hvilket heller ikke passer. Vi har været sammen flere gange over to omgange. Amanda og jeg var gode venner, men efter hendes show står jeg helt af. Amanda har udnyttet mig for at teste sine følelser, så derfor: "Fuck Amanda og fuck Mikkel - den dobbeltmoralske djævel," fortæller en vred Sami til Realityportalen.dk.

- Vi var sammen første gang til Distortion og nogle uger efter, da vi havde været på cafe-tur. Amanda gjorde klart, at hun var single, ellers havde jeg aldrig været sammen med hende. Jeg gjorde ikke så meget, da jeg fandt ud af, hun ikke var single. Jeg ligeglad med Mikkel. Han er alligevel utro hele tiden, så karma rammer altid, fortsætter han.

Realityportalen.dk har set en samtale mellem Sami og Amanda, der ser ud til at bekræfte, at de har været sammen. Amanda har ikke ønsket at kommentere sagen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mark afslører: Monique og jeg hygger igen

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt