Marco, Line Maria og Nicklaes er endt i et værre trekantsdrama (Foto: TV3/Viaplay, Michael Stub & Krestine Havemann)
Marco, Line Maria og Nicklaes er endt i et værre trekantsdrama (Foto: TV3/Viaplay, Michael Stub & Krestine Havemann)

VILDT trekantsdrama! Var Line Maria utro med Marco?

Realitystjernerne Line Maria og Marco har hver deres version af, hvorfor Marco skabte splid mellem Line Maria og kæresten Nicklaes.

I sidste uge lignede det, at 'Ex on the Beach'-parret Line Maria Busk, 23 og Nicklaes Johannes Olsen, 28, var gået fra hinanden efter knap en måned som kærester. Parret havde fjernet alle billeder af hinanden på de sociale medier, de var stoppet med at følge hinanden og havde ændret deres civilstatus på Facebook.

Efterfølgende fik parret dog reddet trådene ud, og denne mandag meldte de ud, at de fortsatte som kærester.

– Selvom vi er mere forelskede end nogensinde, så ramte vi vores første bump på vejen i sidste uge. Men vi er okay igen, og vi vender tilbage stærkere end nogensinde, forklarede Line Maria i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-Jeppe afslører: Her er kvinden i mit liv

Marco: Line Maria var Nicklaes utro med mig

Dengang forklarede Line Maria dog ikke, hvad det var for et "bump", parret havde ramt. Men det vil 'Paradise Hotel 2020'-deltageren Marco Harry, 26, gerne give sin forklaring på.

- Det er min skyld, der er knas i forholdet mellem dem. Jeg sov sammen med Line efter en fest i forrige weekend, og ja, så skete der jo det, som sker, når man ligger sammen, forklarer Marco til Realityportalen.

Herunder kan du se et billede af Marco fra hans tid i 'Paradise Hotel'

Marco til tyrolerfest på 'Paradise Hotel' (Foto: Janus Nielsen)
Marco til tyrolerfest på 'Paradise Hotel' (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Svenske medier genoptager Türkers voldsscene mod Sarah i 'Paradise Hotel'

Line Maria: Marco lyver!

Nicklaes oplyser til Realityportalen, at han ikke ønsker at kommentere sagen, og Line Maria er ikke vendt tilbage på vores henvendelser. Dog har sidstnævnte atter tyet til Instagram for at give sin side af historien, der bestemt ikke matcher med Marcos version.

Line Maria vedkender, at hende og Marco mødtes forrige lørdag. Men hvor Marco fortæller, at de sov sammen og havde sex, så fortæller Line Maria, at deres møde kun var kortvarigt, og det samme var det ene kys, som Marco gav hende.

- Jeg stolede på ham. Til han pludselig læner sig hen over mig og kysser mig. Der går ikke mange sekunder, før jeg får skubbet ham væk og beder ham om at gå. Jeg var i chok. Grædefærdig, lyder Line Marias version i hendes story på Instagram.

- Jeg er ikke en person, der er utro. Jeg ønsker at stifte familie med Nicklaes, understreger hun.

Line Maria og Nicklaes er atter sammen, efter Marco kom i vejen for deres forhold

Line Maria Busk og Nicklaes Olsen (Foto: Janus Nielsen og Michael Stub)
Line Maria Busk og Nicklaes Olsen (Foto: Janus Nielsen og Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Simone åbner op: Derfor slog Philip og jeg op

Derudover viser Line Maria sin kamerarulle frem fra den pågældende dag i sin story og dokumenterer dermed, at hun var sammen med sine veninder fra kl. 19-22. Dog var det ifølge Marco først efter klokken 22, hvor barerne lukkede, at han og Line Maria tog til samme fest og så efterfølgende tog hjem sammen.

Et tidligere forhold

Både Marco og Line Maria fortæller, at de to tidligere har haft et romantisk forhold til hinanden. Derfor vedkender Line Maria, at hun ikke skulle have mødtes med Marco, men hun understreger, at resten af hans historie er løgn.

- Ja, jeg var en dårlig kæreste, der godtroende mødtes med min eks og snakkede, fordi jeg troede, jeg kunne have dig i mit liv, som min ven. Ja, det var forkert - møghamrende forkert! Men resten af den historie, du går rundt og fortæller, er løgn, skriver hun i sin story rettet mod Marco.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Det mener jeg om, at Amalies datter også skal hedde Hanna

Ifølge Marco datede han og Line Maria i et par måneder for et halvt års tid siden, før han afsluttede forholdet. Mens Line Maria siger, at hun håbede at beholde Marco i sit liv som en ven, så mener Marco, at Line Maria endnu ikke er kommet sig over ham, og at det var derfor, hun valgte at være Nicklaes utro med ham.

- Hun valgte at være sammen med mig en nat i stedet for at tænke langsigtet med sin kæreste. Line Maria har i mine øjne og mange andres stadig følelser i klemme for mig, lyder det fra Marco, der ikke selv har de store skrupler over at have været sammen med Line Maria.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet single: Julen er revet i stykker