Vildt trekantsdrama: Derfor slog de op

Endelig løfter Scott Disick sløret for, hvad der gik galt mellem ham og Sofia Richie, og det har alt at gøre med Kourtney Kardashian.

Man skal være robust for at være en del af Kardashian-klanen. Det har flere tidligere venner, kærester og familiemedlemmer mærket på egen krop, og de er da også blevet kylet lige så hurtigt ud, som de er kommet ind, hvis de ikke har indordnet sig den unikke familiedynamik.

Senest blev det Sofia Richie, som har dannet par med Scott Disick i mere end to år, der måtte pakke sine ting. Den 22-årige model havde nemlig svært ved at affinde sig med, at hendes 15 år ældre kæreste tilbragte så meget tid med sin eks, Kourtney Kardashian, 41.

Det fortæller Scott i den nye sæson af 'Keeping Up With The Kardashians'.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Scott og Kourtney blev kærester i 2006 og slog op i 2015. De har tre børn sammen (Foto: Paul Zimmerman/Getty Images for Women's Health)
Scott og Kourtney blev kærester i 2006 og slog op i 2015. De har tre børn sammen (Foto: Paul Zimmerman/Getty Images for Women's Health)

Sofias ultimatum

Sofia har ifølge Scott stillet ham et ultimatum, hvor hun beder ham vælge mellem hende og Kourtney. Et valg, der ikke er svært. Scott fortæller nemlig, at de vigtigste mennesker i hans liv er Kourtney, hans børn og resten af Kardashian-flokken, som er hans eneste familie, efter han mistede begge sine forældre i 2014.

I dag danner Scott par med den 19-årige model, Amelia Hamlin, mens Kourtney har fundet kærligheden i sin gode ven, den 45-årige musiker, Travis Barker.

LÆS OGSÅ: Janni Ree raser over TV3: De har fuldstændig skam-klippet mig!

LÆS OGSÅ: CHOK! Kia indlagt og politianmeldt