Vildt 'Big Brother'-stunt: De tog røven på os!

Det kom som noget af en overraskelse for alt og alle, da de nye deltagere allerede skulle tjekke ind i huset lørdag.

Der ventede denne sæsons ’Big Brother’-deltagere en ordentlig overraskelse, da de blev lukket ind i ’Big Brother’-huset to dage før tid.

- Seriøst, jeg fattede ikke, at vi rent faktisk skulle ind og bo i huset allerede nu - sådan for real, fortæller en meget overrasket Aissatou til Realityportalen.dk.

Aissatou var chokeret over, at de allerede lørdag skulle flytte ind i huset. (Foto: Krestine Haveman)
Aissatou var chokeret over, at de allerede lørdag skulle flytte ind i huset. (Foto: Krestine Haveman)

Og Aissatou var bestemt ikke den eneste, som blev overrasket over deres noget tidlige check-in i huset. Det var nemlig med åben mund og polypper, at samtlige 18 ’Big Brother’-deltagere trådte ind i huset for første gang, for der ventede dem et overflødighedshorn af mad og drikke - og ikke mindst en skumfyldt spa.

LÆS OGSÅ: De nye 'Big Brother'-deltagere går all-in!

Fest for fuld skrald

Der var lagt op til en ordentlig fest, og deltagerne holdt sig bestemt ikke tilbage! Der blev danset og drukket i stor stil, og der gik heller ikke lang tid, før den udendørs spa blev indviet.

- De har godt nok taget røven på os, udbrød den festglade Simone, inden hun blev smidt i den udendørs spa med alt tøjet på.

Tarik tog overraskelsen pænt og gav den gas. (Foto: Kristine Haveman)
Tarik tog overraskelsen pænt og gav den gas. (Foto: Kristine Haveman)

Indenfor var festen næsten på kogepunktet, og deltagerne gav den fuld gas til musikken. Og den charmerende dansesmølf Tarik holdt sig bestemt heller ikke tilbage med at vrikke med hofterne, samtidig med der blev moonwalket, 'plukket æbler' og krammet på livet løs med de andre deltagere.

- Det er så vildt det her, skreg Tarik, imens han dansede rundt og lavede ’basarm’ til de

dansevenlige rytmer. Tarik fik hurtigt selskab af Shawn, som også gav den fuld skrue med ’basarm’ og indøvede dansemoves.

I tre måneder bliver ’Big Brother'-huset deltagernes hjem, og det er nok ikke den første, eller sidste, fest, de nye deltagere holder i det vilde ’Big Brother'-hus.

Se teaseren her.

LÆS OGSÅ: Sidste års 'Big Brother'-vinder raser over SBS

'Big Brother 2013' har premiere i aften på Kanal 5 klokken 21:00

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.