‘Vild med dans’-stjerner sammen i ny musikvideo

Nu kan man skråle med på Jimilians nye sommerhit – ‘Kærlighed i luften’, og i den tilhørende musikvideo optræder en række kendte ansigter.  

Selvom kameraerne slukkede og konkurrencen var ovre, forlod danseglæden aldrig sidste års 'Vild med dans'-vinder Jimilian.

Sammen med det gyldne 'Vild med dans'-trofæ, har han taget trinene og de tekniske færdigheder med videre, og han bruger dem med jævne mellemrum i sine optrædener rundt omkring i det danske land.

LÆS OGSÅ: WHAT: Ny serie med Blachman, Lars Løkke og Tobias Rahim

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Albert og Jenna fortæller om deres forhold... 

I midten af april svingede han blandt andet hofterne til fredagsrock i Tivoli sammen med dansepartneren Asta Björk, som gæstede ham på scenen under hans koncerten.

Asta er dog ikke den eneste fra 'Vild med dans', som Jimilian har inviteret med ind i sin musikalske verden. I musikvideoen til Jimilians nye single 'Kærlighed i luften', danser flere kendte ansigter med.

- Vi har været så heldige at få lov til at danse med i musikvideoen. Jeg lover at stemningen er godt, selvom vi startede 03 om morgenen i Tivoli, skriver den professionelle danser Martin Reichhardt.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Her er premieredatoen for 'Paradise'

Udover Martin Reichhardt danser Albert Harson, Jenna Bagge, Asta Björk og Mille Funk også med.

Musikvideoen udkommer i næste uge.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om Tinder-profil kort efter brud

Se flere billeder fra optagelserne herunder i Asta Björks opslag på Instagram.