'Vild med dans'-stjerne vil ikke kende kønnet: Vi kalder den pomfritten

De to skuespillere Simon Stenspil og Anna Stokholm vil ikke kende kønnet på deres kommende baby.

Skuespillerparret Simon Stenspil, 38, og Anna Stokholm, 33, kendt fra blandt andet 'Badehotellet' og 'Sygeplejeskolen' venter sammen deres første barn til november.

- Vi ved ikke, hvad det bliver. Det er en overraskelse, fortæller Anna, der i starten havde det svært ved den beslutning.

- Jeg har vænnet mig til det nu. Det var Simons forslag, og så er det endt med at blive vores ønske, så det er meget spændende. Men det er jo bare et menneske, og vi bliver glade uanset hvad, fortæller Anna til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Lene Beier afslører ønske for næste sæson 'Landmand søger kærlighed'

Fordi der ikke er køn på baby endnu, så har den lille i maven fået mange navne indtil videre.

- Vi kalder den både høn, og den hedder pomfritten, dimsen, dutten og baby, så den hedder det hele, den har mange forskellige navne, fortæller Simon, der i 2018 vandt 'Vild med dans' med Asta Björk.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie deler glædelig nyhed: Vi flytter i hus

Venter med barsel

Anna har i starten af sin graviditet kæmpet med kvalme, men nu går det heldigvis bedre, hvilket er godt, da hun ikke har tid til at gå på barsel, selvom hun kun har to måneder tilbage af sin graviditet.

- Når alle andre går på barsel, så starter jeg arbejde, så lige om lidt skal jeg filme i tre uger nogenlunde uafbrudt i en tv-serie, hvor jeg kan bruge maven, afslører Anna.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker sætter populære Lidl-sko til salg

Simon derimod har tid til at holde noget ferie, inden baby kommer, men den ferie skal bruges på hårdt arbejde i parrets hjem.

- Vi har et hjem, der lige skal renoveres lidt, inden der kommer en baby, så det har jeg heldigvis tid til nu. Anna er skide dygtig til at finde sådan nogle DIY ting, og så sender hun dem bare videre til mig, og jeg siger bare ja til at lave det hele, fortæller Simon, der blandt andet skal lave gulv og pusleplads.

LÆS OGSÅ: BREAKING: 'Bachelor'-Casper viser ny kærlighed frem

Ingen planer om bryllup

Simon og Anna tager ikke tingene i den gammeldags, traditionelle rækkefølge med bryllup og så børn.

- I virkeligheden er det her med baby i mit hoved langt større, end et giftemål. Det her betyder, at lige meget, hvordan vi vender og drejer det, så skal vi være sammen resten af livet, fortæller Simon.

LÆS OGSÅ: Mette om sex-kontrakt: Sådan har jeg ikke fået den før

Både Simon og Anna arbejder som freelance skuespillere, hvilket godt kan blive hårdt med en lille baby, men det er ikke noget, der skræmmer parret.

- Vi har set mange gode eksempler på, at det sagtens kan lade sig gøre. Selvfølgelig bliver det vildt, men der er ingen af os, der er bange for det på den måde. Jeg tror, man løser det, så godt man nu kan, slår den vordende mor fast.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Vi er kærester