'Vild med dans'-stjerne udsat for psykisk vold: Han truede med at barbere mit hår af

Den tidligere 'Vild med dans'-vinder har til nu skjult, at hun hver dag kæmpede en psykisk kamp. Men hun vil ikke længere leve bag en facade.

Vi kender 31-årige Sarah Mahfoud som en altid smilende og stærk kvinde, verdensmester i boksning og vinder af 'Vild med dans' i 2016, hvor hun dansede sig ind i seernes hjerter med partneren Morten Kjeldgaard.

Men nu viser hun en helt anden mere mørk og sårbar side. For i mange år har hun båret rundt på en hemmelighed.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah jubler: Vi glæder os meget

Det hele åbner hun op om i dokumentaren 'Sarah Mahfouds hemmelighed' på DR3. 

Der fortæller hun, hvordan hun i sin fortid har været i flere usunde forhold, hvor hun blev udsat for psykisk vold. Hun vil ikke gå i detaljer med relationerne og alt, hvad der præcist skete. Men overordnet blev hun kørt psykisk ned ved at blive svinet til og udsat for trusler og en jaloux adfærd.

- Han tog en trimmer og truede med, at han ville barbere mit hår af. Kastede en flaske efter mig. Han svinede mig til, men jeg stoppede med at lytte, siger Sarah i i dokumentaren, da en psykolog giver hende til opgave at fremkalde de voldsomme episoder.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange penge brugte Umut på mad til turen 'Over Atlanten'

Dokumentaren skulle handle om noget helt andet

'Vild med dans'-vinderne Morten og Sarah i en rørende freestyle. (Foto: Bo Nymann)
'Vild med dans'-vinderne Morten og Sarah i en rørende freestyle. (Foto: Bo Nymann)

Den tidligere 'Vild med dans'-deltager har længe lagt låg på fortiden, og indtil for kort tid siden kendte ikke engang hendes egen familie til det, hun har oplevet i sine forhold. Men det gør de altså nu, og det krævede mod fra Sarahs side at fortælle det til dem - og ikke mindst at sige ja til at åbne op i dokumentaren på DR, som hele Danmark kan følge med i.

Det var egentlig meningen, at Sarah slet ikke ville fortælle om sin hemmeligheden. DR's dokumentar skulle følge hende i sine forberedelser op til et vigtigt boksestævne i Las Vegas - men som så meget andet blev stævnet aflyst på grund af corona.

LÆS OGSÅ: Besvimede i 'Hjem til gården': Ikke alt blev vist på tv

I stedet for tog Sarah Mafoud så en anden kamp op. For efter mange år i usunde forhold var hun endt med at tænke de værste tanker om sig selv, og derfor følger man i dokumentaren også Sarah Mahfouds forløb hos en psykolog.

For den tidligere 'Vild med dans'-vinder har det været en hård, men positiv oplevelse at se sin fortid i øjnene på den måde, og hun er taknemmelig for, at så mange har taget godt imod den meget ærlige dokumentar.

- Det har været en vild rejse, og jeg havde ikke kunne gøre det selv, skriver Sarah på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne gravid og forlovet med 10 år yngre mand

Her kan du se 'Sarah Mahfouds hemmelighed'.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Sarah Mahfoud (@_sarahmahfoud)