Morten Kjeldgaard (Foto: Janus Nielsen)
Morten Kjeldgaard (Foto: Janus Nielsen)

'Vild med dans'-stjerne smittet med corona: Kostede jobbet

Smilet er ikke famlet, selvom en delta-version af corona-virus har sat en stopper for hans job.

Der er ingen slinger i valsen, når Morten Kjeldgaard indtager 'Vild med dans' år efter år. Det samme gjorde sig gældende i 'Fangerne på fortet', men nu er den altid smilende danser alligevel blevet slået hjem - eller det var han i hvert fald, hvis det var et spil Ludo.

CHOK: Dansk reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

Lige nu skulle Morten nemlig have været i Marbella sammen med sin 'Vild med dans'-kollega Michael Olesen og have undervist i dans på Marbella fitness camp, men i går blev han testet positiv for corona.

- Som I kan se, er jeg ikke i Marbella, hvilket jeg skulle have været sammen med min 'Vild med dans'-kollega Michael Olesen og have haft over 100 danseglade mennesker de næste 14 dage, men jeg fik desværre en positi corona-test i går, så nu er jeg selvfølgelig blevet isoleret og skal være det det næste stykke tid, fortæller han på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Realitypar sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

- Jeg har det fint lige nu og har ikke fået det dårligt, det tænker jeg nok desværre kommer, men jeg ville egentlig bare opdrodre folk til, at jeg fik jo taget en kviktest i går, som var negativ, i samme omgang fik jeg taget en PCR-test, som så var positiv, og derfor vil jeg lige opfordre folk til at få taget PCR-test også, for de her kviktest virker altså ikke optimalt.

Sygdommen har kostet ham jobbet i Marbella for nu, hvor han må blive hjemme.

LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Paradise’-par: Vi mødtes efter Mexico

I en spørgerunde på Instagram afslører Morten, at det er en sjælden delta-variant, han er smittet med, så han er spændt på, hvad det vil betyde for forløbet. Han afslører desuden, at han er klar til meget mere 'Vild med dans', hvis han bliver spurgt.

Den glade danser fortæller også, at han godt ved, hvordan han er blevet smittet. Han har nemlig været i isolation siden fredag, da der var stor chance for, at han var smittet, men han kan af flere grunde ikke fortælle, mere om det lige nu - han kommer dog ikke ind på, hvilke grunde det er.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab