'Vild med dans'-stjerne om coronasmitte: Jeg er lettere at erstatte end Sara

Morten og Sara går efter at vinde, og de ville blive så kede af, hvis corona endte med at blive årsagen til et exit fra 'Vild med dans'.

I 'Vild med dans' forholder alle de ni tilbageværende par sig naturligvis også til den stigende smitte i Danmark.

Især kom det tæt på sidste fredag, hvor Janus og Karina samt Nukâka og Silas desværre måtte holde pause fra dansegulvet, da Silas og Karina havde været tæt på en coronasmittet i forbindelse med musicalen 'Dirty Dancing'.

Heldigvis er de alle fire testet negative og igen at finde i træningslokalet fra i dag.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse

Men derfor kan man jo stadig bekymre sig om, hvad der vil ske, hvis smitten for alvor rammer 'Vild med dans'-studiet.

- Lige i forhold til vores situation, så kan jeg rent egoistisk blive nervøs for, hvis Sara eller jeg bliver smittet med corona, for så vil det jo i værste tilfælde betyde, at vi skal udgå fra konkurrencen. Jeg tænker, at jeg vil være lettere at erstatte, end hvis Sara bliver smittet. Men jeg gætter jo bare, siger 2016's vinder af dansekonkurrencen, Morten Kjeldgaard.

LÆS OGSÅ: Har fået svar på coronatest

Både Morten og Sara er konkurrencemenneske og går helt klart efter at vinde.

- Det ville jo være ærgerligt, hvis vi røg ud på grund af corona, jeg ville hade det så meget. Men der er jo også hele holdet omkring 'Vild med dans', og der er der jo nogle positioner, som er sindssygt svære at erstatte, siger Sara Bro.

Heldigvis er ingen par til nu helt måtte udgå af underholdningsprogrammet, og 'Vild med dans' vil blive ved med at blive sendt, som det hele tiden har været planlagt. Dog vil finalen blive afviklet med fire par i stedet for tre.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen