'Vild med dans'-stjerne ændrer taktik: Ritualer er vigtigt

Michael Olesen er glad for at være tilbage i 'Vild med dans', men rollen som far er stadig den absolut vigtigste.

Når han danser ud på gulvet i denne sæsons 'Vild med dans', så er det som far til en lille et-årig knægt.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal giftes

Og selv om Michael Olesen er vild med at være tilbage i det populære danseprogram, så skal der stadig være plads til både at træne, men så sandelig også at passe rollen som far for lille Felix. Den balance forklarer danseren i videoen øverst i artiklen.

- Så vidt muligt prøver vi altid at være færdige med træning omkring klokken fire. Så kan jeg nå hjem sidst på eftermiddagen og være med til at putte og ting og sager, forklarer Michael Olesen i videoen og fortæller videre.

- Før i tiden kunne jeg træne når som helst, men nu har jeg ligesom en regel, hvor vi i hvert fald ni ud af ti gange træner, så jeg er hjemme sidst på eftermiddagen. Så kan jeg spise med ved bordet, putte ham og have ritualer. Det er sindssygt dejligt, fordi det er vigtigt for mig,  fortæller Michael Olesen, som i denne sæson skal danse med tv-værten Heidi Frederikke Sigdal.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i poolen

Hun minder meget om mig selv

I videoen fortæller Michael Olesen også  om sin nye partner.

- Vi har det godt. Jeg har fået en partner, som minder meget om mig selv. Jeg har fået en partner, som elsker at grine og har meget let til latter - og har lige så plat humor, som jeg har, griner han og fortsætter med at sende roser mod Heidi Frederikke.

- Samtidig er hun en partner, som er ekstremt fokuseret og et konkurencemenneske, som jeg selv, fortæller Michael Olesen.

I videoen øverst kan du høre Michael Olesen og Heidi Frederikke fortælle meget mere.

LÆS OGSÅ: Robin og Mathilde taler om børn