'Vild med dans'-stjerne åbner op om fortid: Det føltes forkert

Natasha Brock fortæller om sin fortid og den skam, hun har følt under træningerne til 'Vild med dans'.

33-årige Natasha Brock har svævet over dansegulvet de sidste fire fredage i 'Vild med dans', og i går gik det over al forventning, da hun og hendes dansepartner, Thomas Evers Poulsen, imod alle odds dansede sig uden om omdansen og direkte videre til næste fredag.

LÆS OGSÅ: Grådkvalt Heidi Frederikke: Derfor var hun så nervøs

I gårsdagens program åbnede Natasha en dør til sin fortid, da hun fortalte, at hun er opvokset som mormon.

- Det har påvirket enormt meget. Det har det jo, når jeg har været det det meste af mit liv. Så det er stadig noget, jeg er i gang med at bearbejde. Jeg tror også, at det kom bag på mig, at der var noget ubearbejdet, som jeg ikke vidste var der, indtil jeg var med i 'Vild med dans'. Men jeg er nået et godt sted hen nu, og jeg er glad for, at det her er med til at rykke mig videre, fortæller en glad Natasha, da HER&NU taler med hende efter fredagens program.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas i chok: Vi har mistet alt

Intimitet skabte skam

Natashas fortid har sat sine spor, som også er kommet til udtryk i træningerne med hendes dansepartner, Thomas Evers Poulsen.

- Det ubearbejdede, som 'Vild med dans' har bragt op, er intimitet med et andet menneske. Altså at være tæt på et andet menneske, uden at det føltes forkert, og uden at jeg skulle føle, at der var en skam forbundet med at være tæt på nogen, som man ikke er gift med, forklarer komikeren.

LÆS OGSÅ: Derfor må kendt tv-vært ikke være med i 'Vild med dans'

Natashas baggage er i den grad også noget, som Thomas har kunne fornemme i træningslokalet.

- I starten kunne jeg virkelig mærke det. "Du skal bare skubbe ind med numsen", sagde jeg. Man tænker jo overhovedet ikke over det. Der kunne jeg godt mærke, at der var meget mere bag den her generthed, som jeg egentlig bare troede, det var. Det er fedt at se Natasha give slip og være i nu'et i stedet for i tankerne, fortæller den 44-årige professionelle danser.

LÆS OGSÅ: Syg efter 'Vild med dans'