'Vild med dans'-par er blevet kærester

De mødte hinanden i underholdningsprogrammet, og efterfølgende er der opstået sød musik.

Rygterne har længe floreret omkring, at 33-årige Jenna Bagge og hendes blot 19-årige dansepartner fra sidste sæson af 'Vild med dans', Albert Rosin Harson, skulle være blevet kærester.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Den er helt gal med Nynne

Tidligere har de dog benægtet alt, og de har flere gange understreget, at de blot var venner - sådan har det lydt, lige siden de dannede par på dansegulvet, hvor både dommere og seere bemærkede den helt særlige kemi, der var mellem dem, når de dansede.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sarah Grünewald fortæller om bryllup og en ny sæsona af 'Vild med dans'.

Nu har tonen da også fået en anden lyd, og de bekræfter begge to overfor BILLED-BLADET, at de er faldet for hinanden og nu kan kalde sig kærester.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

- Det er gået stille og roligt. Vi var for nylig på en dejlig ferie sammen, og ja vi er forelskede. Albert er inspirerende at være sammen med – og han er en sød kæreste, afslører Jenna overfor BILLED-BLADET, og Albert stemmer i:

- Jenna er det mest positive menneske og bestemt også en sød kæreste.

Selvom der er opstået kærlige følelser mellem de tidligere dansepartnere, så må Albert allerede nu overlade sin kæreste i kløerne på en anden mand. Jenna er nemlig med i den kommende sæson af 'Vild med dans', som har premiere 10. september, og her er det altså en ny dansepartner, der svinger hende rundt i manegen.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne chokerer med hemmeligt bryllup: Planlagt på tre dage