'Vild med dans' og 'Badehotellet': Sådan får Merete tid til det hele

Merete Mærkedahl har for tiden en stram kalender, og havde hun ikke haft sin forlovede, Anna, så kunne det hele ikke lade sig gøre.

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen øver fast sammen tre timer om dagen, fem dage om ugen frem mod fredagens 'Vild med dans'-show. Derudover optager Merete 'Badehotellet' sæson 8 på fuldtid, og så passer hun presseevents og interviews i forbindelse med 'Cirkusrevyen', som hun skal være med i næste år. Og når Merete så ikke er på 'Vild med dans', 'Badehotellet' eller 'Cirkusrevyen', så ser hun sin familie, men dem er der ikke meget tid til for tiden.

- Det fungerer takket være min forlovede, Anna, der passer hele hjemmefronten og sørger for, at alt kører derhjemme. Hun er hjemmegående og hjemmepasser vores børn, og det er en af de store grunde til, at det hele kan hænge sammen, fortæller Merete, da HER&NU møder hendes og Thomas efter fredagens 'Vild med dans'-show, hvor de igen leverede varen og endte på en flot tredjeplads efter dommernes stemmer.

LÆS OGSÅ: Vicky og Martin måtte i aften forlade 'Vild med dans'

Selvom Merete er hjemme hver dag, så har hun lidt sat privatlivet på standby lige nu for at få tid til det hele. Meretes forlovede har taget orlov for at gå hjemme med børnene, og ifølge Merete er det planen, at hun skal gå hjemme indtil næste år, hvor deres datter starter i skole og måske længere.

- Man kunne også vælge, at hun også havde fuldtidsarbejde, og så var der bare ingen af os, der så vores børn, men på denne her måde, der kommer jeg hjem til et roligt hjem med overskud, og der er også overskud til, hvis jeg kommer træt hjem. Det er kun derfor, det kan lade sig gøre, fortæller Merete fortsat.

LÆS OGSÅ: Børnevært Mille Gori skifter karriere

Tydelig balance

Thomas kan uden tvivl mærke på Merete, at der er 100% styr på hjemmefronten, og at hun kan være tilstede i nuet.

- Jeg kan slet ikke mærke, at hun har så meget andet. Du kan nok mere mærke på mig, at nu skal jeg ned og hente, griner Thomas til Merete og fortsætter:

- Der bliver altid ydet 100%, når hun er der, og det er lige meget, om vi træner tidligt om morgenen eller sent om aftenen, hvor hun har været på 'Badehotellet' hele dagen, fortæller Thomas.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-Asta: Jeg var fuldstændig på udebane

Foruden at øve med Thomas, så øver Merete også foran spejlet derhjemme og dyrker YouTube videoer for at blive endnu bedre.

- Når jeg går ind i noget, så går jeg 100% ind i det, så det fylder også hele min hverdag. Og der skal jeg da også sige tak til Anna, for hver dag når jeg kommer hjem, så skal jeg havde hendes besyv med. Man skal gøre sig umage, det siger Dronningen, og derfor går jeg ind i det 100%, afslutter Merete.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming afslører svær diagnose hos sønnen