‘Vild med dans’-frygt: Beskyttet af vagter

Sarah Grünewald og Christiane Schamburg-Müller er under skarp bevogtning.

TV2 tager alle forholdsregler, når Christiane Schaumburg-Müller, 38, og Sarah Grünewald, 36, bærer diamanter og andre ædelsten for millioner kroner under 'Vild med dans'. Sikkerhedsfolk passer på juvelerne, der kommer fra firmaer som Bucherer, Kinraden, Halberstadt, Fie Isolde, Boutique Bolou og Kgl. Hofjuveler P. Hertz.

- Der er vagter, der passer på smykkerne, bekræfter Sarah, der ligesom Christiane elsker at have de flotte sager på.

 Sarah Grünewald havde et Harlekin armbånd i 14 kt. med forskellige cabochonslebne ædelsten til 69.500 kroner, Harlekin ørehængere i 14 kt. guld med forskellige farvet ædelsten til 30.900 kroner, en Plissé i ring i 18 kt. satineret guld til 12.00 kroner og en fortryllende ring med grøn turmalin, der ikke var prissat (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse

Christiane når slet ikke at bekymre sig over at bære så dyre ting.

- Jeg glemmer, at vi har de dyre smykker på. Der bliver passet på, så jeg kan bare nyde det. Vi har det jo kun på i studiet under udsendelsen. Ikke når vi spiser eller har generalprøve, lyder det fra Christiane.

 Udover sine private smykker bar Christiane Schaumburg-Müller Rose-ringen i 18 kt. hvidguld med 1,041 carat brillanter til 64.000 kroner, en Harlekin ring i 14 kt. guld med månesten til 19.500 kroner, et smalt Riviere armbånd i 18 kt. hvidguld med brillanter og et sæt 'To Nature with Love'-øreringe med 14 kt. gulddråber (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Caroline efter programmet: Brød sammen i gråd

Selv om de passer godt på, så kan der ske uheld, bekræfter Sarah med et grin.

- Jeg har engang tabt et diamantarmbånd ned i toilettet. Det var ikke før, jeg var på toilettet men efter, så det var ikke særlig populært. Det blev fisket op, men det kunne være gået helt galt, siger hun.

LÆS OGSÅ: UHH! Irina planlægger forretninger med Szhirley

LÆS OGSÅ: Regnbueis: Go' Stil med Lina Rafn
TV2 tager alle forholdsregler, når Christiane Schaumburg-Müller, 38, og Sarah Grünewald, 36, bærer diamanter og andre ædelsten for millioner kroner under 'Vild med dans'. Sikkerhedsfolk passer på juvelerne, der kommer fra firmaer som Bucherer, Kinraden, Halberstadt, Fie Isolde, Boutique Bolou og Kgl. Hofjuveler P. Hertz. - Der er vagter, der passer på smykkerne, bekræfter Sarah, der ligesom Christiane elsker at have de flotte sager på. Sarah Grünewald havde et Harlekin armbånd i 14 kt. med forskellige cabochonslebne ædelsten til 69.500 kroner, Harlekin ørehængere i 14 kt. guld med forskellige farvet ædelsten til 30.900 kroner, en Plissé i ring i 18 kt. satineret guld til 12.00 kroner og en fortryllende ring med grøn turmalin, der ikke var prissat (Foto: Henrik R. Petersen) LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse Christiane når slet ikke at bekymre sig over at bære så dyre ting. - Jeg glemmer, at vi har de dyre smykker på. Der bliver passet på, så jeg kan bare nyde det. Vi har det jo kun på i studiet under udsendelsen. Ikke når vi spiser eller har generalprøve, lyder det fra Christiane. Udover sine private smykker bar Christiane Schaumburg-Müller Rose-ringen i 18 kt. hvidguld med 1,041 carat brillanter til 64.000 kroner, en Harlekin ring i 14 kt. guld med månesten til 19.500 kroner, et smalt Riviere armbånd i 18 kt. hvidguld med brillanter og et sæt 'To Nature with Love'-øreringe med 14 kt. gulddråber (Foto: Henrik R. Petersen) LÆS OGSÅ: Caroline efter programmet: Brød sammen i gråd Selv om de passer godt på, så kan der ske uheld, bekræfter Sarah med et grin. - Jeg har engang tabt et diamantarmbånd ned i toilettet. Det var ikke før, jeg var på toilettet men efter, så det var ikke særlig populært. Det blev fisket op, men det kunne være gået helt galt, siger hun. LÆS OGSÅ: UHH! Irina planlægger forretninger med Szhirley LÆS OGSÅ: Regnbueis: Go' Stil med Lina Rafn