Michael og kæresten Joan Divine (Foto: Anthon Unger)
Michael og kæresten Joan Divine (Foto: Anthon Unger)

'Vild med dans'-deltagers mirakel: Sådan fandt han ud af det

Danseren Michael Olesen blev i den grad overrasket, da han kunne åbne en pakke med en positiv graviditetstest.

Det tog dem ni lange år, men det endte lykkeligt: Danseren Michael Olesen fra 'Vild med dans' og kæresten, fotograf og kosmetolog, Joan Divine, skal være forældre i sensommeren.

Joan blev endelig gravid, efter blot én behandling på en fertilitetsklinik i Rusland. Parret har i flere år været meget åbne og ærlige omkring deres kamp for at blive forældre, og Joan har blandt andet delt detaljer om deres forløb på sin blog joandivine.dk.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse

Han troede, det var en fodfil

På sin blog har Joan netop også afsløret, hvordan hun fortalte Michael, at det første besøg i Rusland var rejsen værd, og at hun var blevet gravid.

- Jeg tænkte lidt over, om jeg skulle fortælle Michael det, eller om vi skulle vente og se, hvad blodprøven sagde dagen efter, skriver Joan, der først dagen efter ville få endeligt bekræftet, om testen var god nok.

- Jeg kom i tanker om, at det var første søndag i advent, og så kunne jeg jo pakke den ind i en gave. Jeg syntes selv, ideen var god og tænkte, 'det gør jeg sgu', vi må og skal tro på det.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

Og noget kunne da også tyde på, at det var en overrasket Michael, der fandt ud af, at Joan endelig var gravid. Ved første øjekast troede han nemlig, at testen var noget helt andet

- Michael blev jo selvfølgelig helt vildt glad, bortset fra, at han et kort øjeblik troede, at det var en fodfil, fordi den vente forkert, skriver Joan og tilføjer flere emojis.

- Vi kiggede på hinanden, og i det øjeblik tænkte vi begge, 'den er der sgu denne gang'.

Joan er lige nu i uge 28 og har dermed godt 12 uger igen, før hun langt om længe kan kalde sig for mor.

LÆS OGSÅ: Så skete det: Nu er de kærester

LÆS OGSÅ: KÆMPE CHOK! Annas fødsel tager VILD drejning