'Vild med dans'-deltager tager stor beslutning: Det er også vemodigt

Den tidligere 'Vild med dans'-deltager og familien tog i 2021 en stor beslutning, og derfor begynder han det nye år med en flytning.

Kristian Bech er ikke i tvivl om, hvad der i 2021 står lidt klarere i hans hukommelse end alt andet. Det fortalte han tilbage i december, hvor det hele endnu blot var på tegnebrættet.

- Vores største øjeblik i 2021 må være beslutningen om at sælge huset og købe nyt tilbage i vores gamle hood på Amager. Glæder os til en ordentlig omgang flytning i det nye år, skrev den 46-årige journalist og tidligere politimand i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsættes under videoen, der giver et tilbageblik på 'Vild med dans'-finalen i 2021... 

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

Derfor flytter vi

Og nu er tiden altså kommet for Kristian Bech, der sammen med sin hustru, Maria, og deres tre døtre, Lillie, Viola og Vega, har brugt weekenden på at rykke flyttekasserne fra den lille by Vor Frue ved Roskilde til deres nye adresse, hvor de for to dage siden fik nøglerne til huset.

- Vi gik død i trafikken, kø morgen og aften. Både min kone og jeg arbejder i byen, vores ene datter går i skole i København, og den yngste skal starte i skole til sommer. Nu kan vi samle dem. Og endelig må vi nok tilstå, at vi savnede byens puls, fortæller Kristian om årsagen til beslutningen, som han har det lidt blandet med.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Lasse presset af chefen efter TikTok video

- Selvom jeg glæder mig, så er perioden med nedpakning altså også lidt vemodig, skrev han op til flytt på Instagram.

I 2020 deltog Kristian Bech i 'Vild med dans', hvor han gik på gulvet med Mille Funk, og selvom parret var både dygtige og populære, så nåede de desværre kun til program tre. Året efter kunne 'Vild med dans'-deltageren igen opleves i et underholdningsprogram, da han på hold med Mascha Vang og Micki Cheng dystede i 'Fangerne på fortet'.

Derudover er den tidligere politiassistent især kendt som vært på forskellige krimiprogrammer og senest i værtsrollen i TV 2's 'Som sunket i jorden' og 'Forsvundne fædre', som begge er programmer, der har en særlig plads i hans hjerte.

– For dem, der leder efter nogen, for dem er det ikke fjernsyn, for dem er det virkelighed, og det påvirker mig ret meget. Jeg prøver at lade være med at tage det alt for meget ind, men det gør man jo, fordi jeg ved, hvor meget det betyder for dem, har Kristian Bech tidligere fortalt til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter Blachman-sviner: Får opbakning af Sofie Linde