'Vild med dans'-deltager ramt lige inden optræden

Albert har i alle ugerne op til premieren haft styr på nervøsiteten. Men lige i sidste øjeblik mistede han det greb.

Fredag var den 18-årige julekalender-stjerne på gulvet i en tango, og det har han egentlig været massevis af gange de seneste par uger. Men denne gang var det med fem skarpe dommere og hele Danmarks befolkning som tilskuere - og måske var det derfor, at nerverne overmandede ham lige i de sidste minutter op til, at han skulle på gulvet.

LÆS OGSÅ: Lenny og Melina flyttet fra hinanden

- Det var virkelig nervepirrende, lige inden jeg skulle på. Men så var det på en eller anden måde forløsende at få lov til at få min nervøsitet ud og at være en macho-tangomand så godt, som jeg nu kunne, siger en glad Albert lige efter fredagens premiere på 'Vild med dans'.

- Jeg tror, jeg er typen, der først bliver nervøs lige op til. Der kunne jeg mærke alle sommerfuglene suse igennem kroppen, tilføjer han.

LÆS OGSÅ: 25-årig realitybabe starter på ungdomsuddannelse: Nu er jeg moden nok

Danse-baben Jenna havde også bemærket noget anderledes ved Alberts adfærd, mens de ventede på at skulle på gulvet.

- Du var egentlig cool hele dagen, men du blev helt hvid i hovedet lige inden vi skulle på. Men du klarede det så godt, og jeg er så stolt, siger hun til Albert.

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge i en tango. (Foto: Anthon Unger)
Albert Rosin Harson og Jenna Bagge i en tango. (Foto: Anthon Unger)

Stolt af Jenna

Heldigvis gik det rigtig fint, og parret endte med at få 12 point fra dommerne, hvilket placerede dem på en sjette plads. De point tager de med sig videre til næste fredag, hvor de skal danse latindansen cha cha cha.

Næste fredag bliver det alvor, for der bliver dommernes stemmer lagt sammen med seernes stemmer, og så skal ét af de 12 par sendes ud af konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Med i ‘Vild med dans’: Kunne ikke forestille mig noget værre

Albert har tidligere lavet sjov med, at Jenna er lidt hård ved ham i træningslokalet, men efter premiereaftenen falder der lidt ros af til dansetræneren.

- Jeg er så stolt af at have Jenna som træner. Hun er så sød og så dygtig til at lære mig at danse på en måde, så det også er sjovt for mig, siger han.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: ‘Vild med dans’-stjerne i hast på skadestuen